Badminton Vereniging Almere

Avi Air Almere tegen VELO en DKC

Voor de tweede keer deze maand een zogenaamd dubbelweekend. Twee van nog drie wedstrijden die misschien al een beslissing gaan brengen welke teams overblijven voor de eindstrijd in de kampioenspoule. En daarin staat Avi Air Almere er goed voor. Het gaat aan kop met 4 punten voorsprong op de nummer 2, Drop Shot BC, en een wedstrijd minder gespeeld. Maar er kan natuurlijk nog van alles gebeuren in coronatijd.

Avi Air Almere

De eerste wedstrijd speelt team 1 in sporthal Raggers op zaterdag 29 januari om 19.00 uur tegen VELO dat afgelopen weekend Duinwijck met 5-3 wist te verslaan. VELO strijdt nog om een plaats in de play-offs en zal alles uit de kast halen om de nodige punten ten koste van Avi Air mee naar huis te nemen. Het team is gewaarschuwd. Deze laatste thuiswedstrijd zal weer rechtstreeks te volgen zijn via het YouTube-kanaal.

Voor je naar de hal komt lees dan eerst hier de coronamaatregelen.

Zondag reist men af naar Den Haag voor de wedstrijd tegen Dunlop DKC dat de strijd om de ereplaatsen opgegeven lijkt te hebben. Dat zegt niets over een verwacht resultaat tegen het team van coach Dennis Lens. DKC kan het Avi Air behoorlijk moeilijk maken dus zullen de Almeerders op de nodige tegenstand kunnen rekenen. De wedstrijd begint om 14.00 uur.

Reageer op dit bericht (“Avi Air Almere tegen VELO en DKC ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)