Badminton Vereniging Almere

Doe mee aan het ouder-kind toernooi

Het is bijna weer zo ver! We mogen dit jaar weer het ouderkind toernooi spelen. Een super leuk gezelligheidstoernooi die je met je vader, moeder, opa, oma of een andere kennis kan spelen. Het wordt gehouden op 20 februari 2022. Het begint om 10 uur. Met 9.30 inloop. Doe je leukste sport outfit aan met je partner (Nog leuker als ze matchen) en misschien win je wel een extra prijs ;)

Dit jaar gaan we het iets anders doen met inschrijven in vergelijking met voorgaande edities. Dit jaar hebben we namelijk een Forms formulier gemaakt via waar je je kan inschrijven. Onze vraag is aan iedereen om deze in te vullen! Ook als het je niet lukt om te komen. Op die manier willen we voor onszelf beter inzichtelijk maken wie niet kan komen en/of wie we niet bereiken met onze berichtgeving.

Wij hebben veel zin in het ouderkind toernooi! Zien we je daar?

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Dillen op 12-02-2022 om 11:51 uur

    :D

Reageer op dit bericht (“Doe mee aan het ouder-kind toernooi ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)