Badminton Vereniging Almere

Dubbelweekend voor Avi Air Almere

Twee wedstrijden dit weekend voor de koploper in de eredivisie. Zaterdag om 19.00 uur ontvangt het het Haarlemse Duinwijck BC dat volgt op 5 punten. Duinwijck verloor afgelopen weekend met 6-2 bij Drop Shot BC waarbij Avi Air zondag op bezoek gaat. De wedstrijd in Den Haag begint dan om 16.00 uur. Na dit weekend zal blijken of Avi Air zich op de koppositie zal weten te handhaven.

Avi Air Almere

Maar na de 6-2 overwinning op Dunlop DKC afgelopen weekend zal het team de wedstrijden met vertrouwen tegemoet zien. Niets is zeker en kunnen teams door het toeslaan van het coronavirus verzwakt op de baan staan. Laten we hopen op een eerlijke strijd. Uiterlijk 12 februari zullen we weten wie zich voor de play-offs en rechtsreeks voor de finale om het landskampioenschap hebben geplaatst.

De wedstrijd zaterdag tegen Duinwijck BC zal weer rechtstreeks te volgen zijn via het YouTube-kanaal van BV Almere.

Reageer op dit bericht (“Dubbelweekend voor Avi Air Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)