Badminton Vereniging Almere

Vrijwilligers bedankt!

Beste leden, Het jaar 2021 zit op! We nemen afscheid van een bewogen maar ook memorabel jaar. Een jaar waar, helaas, Corona nog steeds als een rode draad doorheen liep.

Ook Badminton Vereniging Almere heeft te maken gehad met de uitdagingen die deze periode met zich meebracht.
Zo moest er gestopt worden met sporten in binnenruimtes, waardoor de meeste wedstrijden en trainingen stil kwamen te liggen. Geen uurtjes meer in de sporthal, geen contacten met de medesporters. Het werd stil, saai en we werden zelfs wat luier.

Toch hielp iedereen mee om de moed erin te houden, zo ook onze vrijwilligers, dank daarvoor! Corona zal eens overwonnen worden, ook deze wedstrijd gaan we winnen!

Jij als vrijwilliger hebt niet stil gezeten. Altijd actief voor de club, uit liefde voor de sport en ook voor de gezelligheid natuurlijk. Daarom hebben wij onze vrijwilligers een klein presentje gegeven voor alle getoonde inzet. Mocht je lid zijn van BV Almere en ook iets willen betekenen voor de club dan kan je altijd vrijwilliger worden, hiervoor kan een email gestuurd worden naar: secretaris@bvalmere.nl.

Samen kunnen we onze vereniging nog gezelliger en succesvoller maken. Een vereniging die voor iedereen een fijne, veilige en sportieve plek is!

Nogmaals ontzettend bedankt voor je inzet en betrokkenheid.
We wensen je een nieuw en fris 2022. Blijf gezond en zorg voor elkaar!

Klik op de foto's om te vergroten.
collage 1
collage 2
collage 3

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Arjan op 07-01-2022 om 11:17 uur

    Leuk gedaan die collage! :)

Reageer op dit bericht (“Vrijwilligers bedankt! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)