Badminton Vereniging Almere

Inschrijving AviAir Master 4 6 toernooi Almere weer geopend!

Op zaterdag 9 en zondag 10 april 2022 organiseert BV Almere wederom het AviAir Master 4 6 Toernooi (deel uitmakend van het Master Circuit) in Sporthal Raggers.

De afgelopen 2 jaar is het toernooi niet doorgegaan vanwege de Corona pandemie. Op dit moment lijkt het er toch sterk op dat het Master toernooi dit jaar door kan gaan! Maar de tijd zal het leren, aangezien corona wel vaker ons voor verrassingen heeft gesteld. Zo is helaas het Trofea Junior Master Almere 2022 wel al geannuleerd voor dit jaar. Maar we gaan er vol goede moed in, en we hopen dan ook dat de spelers zich in grote getalen weer zullen inschrijven!

We hopen weer op veel toppers uit heel Nederland te kunnen verwelkomen. Voor alle onderdelen worden geldprijzen beschikbaar gesteld; het totale prijzengeld voor het Master toernooi is € 2250! BV Almere doet er alles aan om van deze toernooien weer een groot succes te maken in 2022.

Speelgerechtigdheid AviAir Master 4 6 Toernooi 2022

Gerechtigd tot deelname zijn allen die lid zijn van Badminton Nederland of een bij de BWF aangesloten organisatie. Inschrijvers dienen te voldoen aan:

Spelers zijn vrij zich in te schrijven in een hogere categorie dan de categorie waar zij op grond van de punten op de NRB voor in zouden moeten schrijven. Het inschrijfgeld voor het toernooi bedraagt € 10,- per onderdeel, dit is inclusief de toernooibijdrage voor Badminton Nederland.

De mogelijkheid tot inschrijving sluit uiterlijk 19 maart 2022 of zoveel eerder als het maximum aantal partijen is bereikt. Inschrijven is uitsluitend mogelijk via toernooi.nl (klik hier).

Bij vragen kan er contact opgenomen worden met de toernooileiding via toernooi@bvalmere.nl .

Reageer op dit bericht (“Inschrijving AviAir Master 4 6 toernooi Almere weer geopend! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)