Badminton Vereniging Almere

Oproep: Gastgezinnen gezocht!

Stichting Partnersteden Almere (SPA) organiseert komend jaar van 17 t/m 22 juli de International Youth Games Almere 2022. Voor het sportonderdeel badminton zal BV Almere de organisatie voor haar rekening nemen.

De International Youth Games is al jaren een begrip. Al sinds de jaren ’80 uit de vorige eeuw wordt dit evenement georganiseerd door de partnersteden Aalborg, Almere, Lancaster en Rendsburg. Vanwege covid-19 is het evenement helaas de afgelopen twee jaar niet doorgegaan en is het nu dus in 2022 weer de beurt aan Almere.

Gastgezinnen

Een belangrijk element bij de International Youth Games is dat de gasten uit het buitenland worden ondergebracht in een gastgezin.
Vanwege het hoge aantal spelers wat uit het buitenland graag naar ons wilt komen en daar tegenover het helaas minder grote aantal spelers uit Almere wat dit jaar meedoet, ben ik op zoek naar gastgezinnen voor spelers en begeleiders uit het buitenland.
Van een gastgezin wordt primair verwacht dat het onderdak biedt en daarnaast zorgt voor het eten en vervoer (brengen en halen).

Programma

Het programma is nog niet in detail bekend, maar in hoofdlijnen:
• Zondag 17 juli: Aankomst buitenlandse gasten
• Maandag 18 juli: Wedstrijden en ’s avonds openingsceremonie
• Dinsdag 19 juli: Wedstrijden en ’s avonds disco
• Woensdag 20 juli: Wedstrijden en/of Fundag, ’s avonds vrij
• Donderdag 21 juli: Wedstrijden en ’s avonds sluitingsceremonie
• Vrijdag 22 juli: Vertrek buitenlandse gasten

De meeste activiteiten en sporten, dus ook badminton, worden gehouden in het Topsportcentrum. Het brengen kan al vanaf 8:00u in de ochtend en halen is meestal rond 17:00u.
Lijkt het jou leuk om als gastgezin te fungeren voor spelers of begeleiders tijdens de Youth Games? Laat het mij dan zsm weten via: joostvgelder@hotmail.nl.

Zonder gastgezinnen is het organiseren van onze mooie badmintonsport tijdens de Youth Games helaas niet mogelijk.

Reageer op dit bericht (“Oproep: Gastgezinnen gezocht! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)