Badminton Vereniging Almere

Even voorstellen: DJ GMNI

Voordat op zaterdagavond het feest los barst stelt zich even voor DJ GMNI. Hij zal op deze avond de muziek verzorgen. Het is niet de eerste keer dat hij muziek verzorgt voor onze vereniging. Dat doet hij ook bij de thuiswedstrijden van team 1 Avi Air Almere. Hij is ook verantwoordelijk voor de mooie streaming van deze wedstrijden via het BV Almere YouTube-kanaal. DJ "wie" zal je misschien denken nou DJ GMNI is binnen de vereniging beter bekend als Arjen Schrijer. Zijn ouders (Richard en Ingrid) zijn trouwens ook actief voor de vereniging. Kom naar het feest, kijk en luister wat DJ GMNI te bieden heeft. Het begint om 19.00 uur bij onze buren van de Boulders aan de achterzijde van het complex.

DJGMNI

@DJGMNI_OFFICIAL

Hallo allemaal! Mijn naam is Arjen Schrijer. Ik badminton sinds mijn 11e en speel inmiddels alweer 9 jaar bij BV Almere. In de corona periode heb ik het opzetten en verzorgen van de livestream voor de eredivisie op mij genomen. Om in deze livestream ook een mooi scorebord te krijgen heb ik meteen maar vanuit mijn achtergrond als programmeur een geheel nieuw scorebord ontwikkeld. Daarnaast ben ik veel bezig met muziek en als DJ zorg ik sinds afgelopen jaar voor wat sfeer en muziek bij de eredivisiewedstrijden.

Komende zaterdag, 26 maart, gaan we natuurlijk met z’n allen ons eigen Avi Air Almere aanmoedigen in de finale en sluiten we daarna het seizoen af met een welverdiend feest. Ik zal er als DJ GMNI voor zorgen dat jullie met een drankje in de hand lekker los kunnen gaan. Ik hoop dat jullie er allemaal bij zijn zaterdag, dan maken we er met z’n allen een groots feest van!

Tot dan!

Reageer op dit bericht (“Even voorstellen: DJ GMNI ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)