Badminton Vereniging Almere

Met de bus naar de finale

Avi Air Almere staat opnieuw in de finale om het landskampioenschap! Op 26 Maart 2022 zal op de sportcampus Zuiderpark in Den Haag de landstitel worden verdedigd die twee jaar terug is gewonnen. De tegenstander zal de winnaar worden van het onderlinge duel tussen Drop Shot BC en Duinwijck BC. We willen weer met een grote groep supporters afreizen om Avi Air Almere te supporten naar de titel. Ga je ook mee?

Ook dit jaar heeft het bestuur een bus geregeld zodat we met een grote groep ons eerste team kunnen gaan aanmoedigen. De tegenstander is nog niet bekend, maar uit eerdere jaren is gebleken dat dit een zware wedstrijd gaat worden waar voor elk punt hard gestreden moet worden. De spelers en de staf kunnen de aanmoediging tijdens de finale dus goed gebruiken, stap dus in de bus en ga mee om ze te steunen.

De kosten voor het busvervoer zijn € 12,50 per persoon.
Zorg er voor dat je je snel inschrijft, want de toewijzing van de plek gaat op volgorde van inschrijving via onze site. Mocht de bus vol zitten en je niet meer mee kunnen, dan hoor je dit zo snel mogelijk na de aanmelding. Inschrijven voor het busvervoer verplicht tot betaling.

Avi Air Almere

In de week voor de finale wordt een betaalverzoek via de mail verstuurd naar de persoon die de aanmelding heeft gedaan. Indien de dag voor de finale nog niet is betaald zal dit gepast moeten worden gedaan voor aanvang van de reis.
Bedenk voorts dat de toegang voor de finale op de sportcampus Zuiderpark niet gratis is! De organisatie is in handen van BNL en die is € 10,- (€ 7,50 indien er voor 19 maart een kaart wordt gekocht). Kaarten voor de finale zelf kunnen via de volgende link worden besteld: Kaartverkoop Finale Eredivisie.
Let op: de aanmelding voor de bus geeft dus geen toegang voor de finale, een toegangskaart zal door eenieder zelf moeten worden gekocht!

De bus vertrekt om 10.45 uur vanaf Sporthal Raggers aangezien de wedstrijd om 14.00 uur begint. Zorg dus dat je op tijd bent.
Het zou goed zijn om allemaal in de clubkleuren te komen zodat we als een groot geel blok achter Avi Air Almere staan!
Voor vragen of meer informatie kunt u mailen naar Joost Berkelmans:
bus.bvalmere@gmail.com

Aanmeldformulier busrit 26 maart 2022