Badminton Vereniging Almere

Uitnodiging feest voor heel BVA en huldiging kampioenen!

Op zaterdag 26 maart staat Avi Air Almere in de finale om het kampioenschap van de Eredivisie. Onafhankelijk van het resultaat van deze finale, zal er 's avonds een feest worden georganiseerd in de kantine van de Boulders. Het is een feest voor de gehele BVA en vrienden van BVA. Tevens zullen we alle (jeugd)teams die kampioen geworden zijn huldigen en in het zonnetje zetten.

Het feest begint direct na terugkomst vanuit Den Haag rond 19.00 uur en eindigt om 0.00 uur. Eten is geen probleem, voor de mensen die met de bus gaan wordt er een mogelijkheid geboden om met z'n allen pizza's te bestellen.
Voor de muziek gaat DJ GMNI zorgen. Beter bekend binnen de club als Arjen Schrijer. DJ GMNI draait ook op feesten en partijen en zorgt ook voor onze bekende live streams van team 1.

Het feest is voor iedereen gratis te bezoeken. Samen gaan we het einde van het seizoen vieren en alle (jeugd)kampioenen huldigen. De ouders van deze toppers zijn natuurlijk ook welkom. Jij komt toch ook?!

Reageer op dit bericht (“Uitnodiging feest voor heel BVA en huldiging kampioenen! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)