Badminton Vereniging Almere

Aangepaste trainingstijden wedstrijdspelers

De competitie is afgelopen en zoals gebruikelijk gaan we de trainingen richting het einde van het seizoen afbouwen. Vanaf mei zal er enkel nog op dinsdagavond getraind worden van 19.30 – 21.30. De twee groepen worden op deze dinsdagavond samengevoegd tot 1 groep. Uiteraard is er ruimte om voor en na de training vrij te spelen. Op donderdag is er geen training, maar kan er wel vrijgespeeld worden. Voor beide speelavonden blijft het verplicht om je in te schrijven via SuperSaas.

Trainingen vanaf mei:

Dinsdagavond: training van 19.30 – 21.30 groep 1 en 2
Donderdagavond: geen training, wel vrijspelen

Met vriendelijke groet,

De seniorencommissie

Reageer op dit bericht (“Aangepaste trainingstijden wedstrijdspelers ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)