Badminton Vereniging Almere

Badminton Vereniging Almere moet na 30 jaar sporthal uit

Badminton Vereniging Almere (BVA) moet volgend jaar noodgedwongen weg uit Sporthal Raggers aan de Bongerdstraat. “Onze hal is verkocht en de nieuwe eigenaar wil er een padelhal van maken. Dit betekent dat wij na 30 jaar op zoek moeten naar een nieuwe locatie”, verklaart Jeffrey de Jonker namens de Accommodatie Commissie van de BVA.

Almere Deze Week

Sporthal Raggers was eigendom van de Stichting Sportaccomodaties Flevoland (SSF). Onder deze stichting valt ook nog de Beheerstichting Sportcomplex Almere Oost (BSAO). “Deze stichtingen zijn destijds in het leven geroepen toen de badmintonvereniging en de turnvereniging gezamenlijk deze sporthal lieten bouwen”, licht Jeffrey de Jonker toe. Aan de oprichting van de twee stichtingen lagen onder meer juridische, financiële en fiscale overwegingen ten grondslag.

Lees het hele artikel op de website van Almere Deze Week.

Reageer op dit bericht (“Badminton Vereniging Almere moet na 30 jaar sporthal uit ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)