Badminton Vereniging Almere

Dennis gaat voor 10e seizoen!

Het is geen geheim dat Dennis Koppen een langlopend contract heeft met de vereniging en daar is hij zelf ook heel blij mee. Dennis zal komend seizoen weer uitkomen in ons eerste team en heeft de smaak te pakken na de (verloren) finale. Dennis is specialist in het mannenenkel en hij won deze dan ook in de finale afgelopen seizoen. De trainers denken dat hij zijn plafond nog niet heeft bereikt en we nog veel van hem kunnen gaan zien.

Dennis schrijft zelf het volgende over zijn komende seizoen:
Ik ben super blij en enthousiast om komend seizoen weer te spelen voor team 1 van onze mooie club. Ik kan mij geen hechter team en fijnere supportersgroep wensen. We hebben een ongelooflijk gezellig team waar heel veel potentie en groei in zit. Ik ben blij dat ik daar volgend seizoen weer bij hoor en het vertrouwen krijg van Dave. We gaan er weer hard voor vechten om de beker terug te krijgen naar Almere. Op naar volgend seizoen. Let's go Almere!

Geen bestandsnaam opgegeven

Foto: Badmintonenzo

Wij zijn als technische staf heel blij dat Dennis zich thuis voelt bij BV Almere. Hij gaat beginnen aan zijn 10e seizoen bij de club en we zien hem dan ook echt als eigen kweek. Dennis zal ook de Nederlandse competitie gaan combineren met een Duits avontuur. Veel succes Dennis!

Reageer op dit bericht (“Dennis gaat voor 10e seizoen! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)