Badminton Vereniging Almere

Diede dendert door!

Diede Odijk, kind van de BVA, heeft afgelopen seizoen haar invalbeurten in het eerste team bekroond met winst in de finale op BC Duinwijck. Ze maakte een topseizoen mee en heeft nog nooit zoveel competitiewedstrijden gespeeld in één seizoen als afgelopen jaar.

Ook komend seizoen zal Diede weer stralen in het geel. Diede zelf heeft veel zin in komend seizoen en ze zegt hier het volgende zelf over:

Heel fijn dat ik voor dit jaar ook weer uit mag komen voor het eerste team van BV Almere. Het bereiken van de finale vorig seizoen met al die geweldige supporters was een hele bijzondere belevenis! Ik hoop dat ze dit seizoen ons weer komen aanmoedigen zodat wij met zijn allen weer mooie resultaten neer kunnen zetten. Als club hebben we een heel hecht, gedreven en gezellig team en ben erg blij dat ik hier deel uit van mag maken. Ik heb veel vertrouwen in volgend seizoen en we gaan ons uiterste best doen!

Foto: Badmintonenzo

Het spreekt voor zich dat de technische commissie ontzettend blij is om zo een clubspeelster als Diede, uit de eigen kweek, in haar gelederen te hebben. Diede is multi inzetbaar en zal altijd 100% geven, totdat de laatste rally gespeeld is. Ze bijt zich vast in haar tegenstander, en laat pas los als het klaar is! Heel veel succes Diede, wij staan achter je!

Reageer op dit bericht (“Diede dendert door! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)