Badminton Vereniging Almere

Dyon wil de beker weer terughalen naar Almere!

Team 1 krijgt al aardig vorm en middels deze aankondigingen stellen wij de spelers van komend seizoen aan jullie voor. Ditmaal Dyon van Wijlick.

De uit Belfeld overgekomen Dyon van Wijlick woont in Arnhem en speelt komend seizoen voor het derde jaar bij BV Almere. Hij heeft afgelopen seizoen zijn opwachting gemaakt in het eerste team en daar wordt vervolg aan gegeven.

Dyon stelt zich graag voor aan de supporters, voor zover zij hem nog niet kennen:

Hoi allemaal, ik ben Dyon van Wijlick (18 jaar oud) en een dubbel/mix speler. Om mijn doelen in het badminton te bereiken train (en woon) ik fulltime op Papendal bij de nationale S-1 selectie, ook zit ik hiervoor veel in het buitenland. Ik heb in 2020 de overstap gemaakt van eerste divisie club “BC Olympia ‘56” naar de eerste divisie van BV Almere, hier heb ik tot nu toe mooie jaren meegemaakt, waarbij ik afgelopen jaar mijn eredivisie debuut heb mogen maken en ook ervaring heb mogen opdoen in meerdere wedstrijden en het bijwonen van de finale als lid van team 1. Komend seizoen wordt een mooi jaar met een leuk, gezellig en kwalitatief goed team! Ik heb er super veel zin in en we gaan ervoor om zo hoog mogelijk te eindigen, zodat we dit jaar, of in de toekomst het landskampioenschap nog eens kunnen behalen!

Foto: Badmintonenzo

Dyon is een zeer attractieve speler om naar te kijken en houdt wel van een showtje op de baan. Voor de supporters leuk om naar te kijken, want hij is een echte entertainer. Voor zijn leeftijd heeft hij goed inzicht in het spelletje en deze stap is dan ook een logische vervolgstap. Wij wensen Dyon heel veel succes!

Reageer op dit bericht (“Dyon wil de beker weer terughalen naar Almere! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)