Badminton Vereniging Almere

Eindfeest “CUPkampioenschappen” tijdens de clubkampioenschappen

Het clubfeest staat weer voor de deur en dat doen wij in kleur! Heb jij zin om gezellig een drankje te komen doen uit alles behalve een glas in vrolijk kleurrijke kleding, wees welkom op het BVA feest zaterdag 18 juni! Het feest begint om 20.30 en duurt tot 1.00 uur.

Let op: de inschrijving van de clubkampioenschappen sluit 10 juni. Dus schrijf je snel nog in en dan zien wij jou in het weekend van 18 en 19 juni op het badmintonveld en de dansvloer. Inschrijven kan via deze LINK

Tot dan!

Reageer op dit bericht (“Eindfeest “CUPkampioenschappen” tijdens de clubkampioenschappen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)