Badminton Vereniging Almere

Eleanor O'Donnell komt ons 1e team versterken!

Deze weken maken we bekend hoe team 1 er volgend jaar uit komt te zien. Dit keer is het de Schotse Eleanor die zichzelf aan het publiek voorstelt.

Adam Hall is zo blij dat hij voor BV Almere speelt en heeft het zo maar zijn zin, dat dit zijn team genoten van de Schotse selectie niet is ontgaan. Zijn verhalen zijn altijd geweldig over ons team, vertelt Eleanor.

Hello🙂 I’m Eleanor O’Donnell and I’m part of the Scottish National team where I play Doubles and Mixed doubles. I’ve been part of Team Scotland at the commonwealth games and also part of the team that got a bronze medal at the 2020 Uber cup. Outside of badminton, I love baking and spending time with my family & friends and I also do some coaching where I teach young children about badminton. I love being part of a team and I’ve heard great things about Almere so I can’t wait to get out to Holland and be part of the team!

Uiteraard zijn we erg blij met Eleanor en we verwachten dat ze prima in het team past. Welcome Eleanor! We are thrilled to see you play in yellow!

Reageer op dit bericht (“Eleanor O'Donnell komt ons 1e team versterken! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)