Badminton Vereniging Almere

Foto's club- en cupkampioenschappen

In het weekend van 18 en 19 juni vonden de clubkampioenschappen plaats. Strijd op elke niveau maar vooral plezier straalden de deelnemers uit. En natuurlijk het eindejaarsfeest (cupkampioenschappen) op de zaterdag. De muziek werd weer verzorgd door DJ GMNI.

Iedereen die erbij betrokken was de complimenten. De organisatie, o.l.v. Nadie Vastenhout, had alles onder controle en alles perfect geregeld. Natuurlijk horen daar foto's bij. Die zijn te bekijken in de fotogalerij clubkampioenschappen 2022. Wil je een foto van jezelf met een hogere resolutie stuur dan een mail naar geert.berghuis@bvalmere.nl.

Wil je alle uitslagen en winnaars nog eens bekijken dan kan dat op toernooi.nl. 131 spelers hadden zich ingeschreven op 45 onderdelen.

DJ GMNI

Reageer op dit bericht (“Foto's club- en cupkampioenschappen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)