Badminton Vereniging Almere

Olympiër Cheryl Seinen blijft aan boord van team 1!

In deze weken wordt de selectie voor team 1 bekend gemaakt. We zijn bijna compleet... Dit keer is het de beurt aan Cheryl Seinen. Ook zij maakt weer deel uit van de topsportselectie van Dave Khodabux.

Eigenlijk behoeft Cheryl Seinen geen inleiding te krijgen. Wie kent haar niet?! Cheryl is al jaren lid van BV Almere, nadat zij in het jeugdige jaren overkwam van Van Zijderveld. Cheryl is ook al jaren lid van de Nederlandse selectie en speelt daar momenteel het vrouwendubbel met Debora Jille. Ze zijn in de voorbereiding voor de kwalificatie van de Olympische Spelen. Kwalificatie begint eind april 2023 en de Spelen zijn in de zomer van 2024 in Parijs. Ze liggen op schema, maar er zijn nog wel de nodige punten nodig uiteraard. Cheryl zal dan ook veel toernooien moeten spelen, maar zal haar best doen om zoveel mogelijk aanwezig te zijn bij de wedstrijden van de formatie van Dave Khodabux. Soms speelt ze dan niet, maar zal ze de rol als coach, naast Dave, op zich nemen. Cheryl schrijft er zelf het volgende over:

Foto: Badmintonenzo

Ik ben heel erg blij dat Almere mij wilt houden in het team. Als ervaren speler mijn ervaring kunnen delen met andere spelers is iets wat ik graag doe en wil meegeven. Aankomend seizoen neem ik ook de rol van assistent coach op me. Na mijn topsport carrière is een badminton coach worden één van mijn ambities, daarom ook heel blij dat BV Almere en dan met name Dave, mij hierin al wil begeleiden en de kans geven om hier nu al mee aan het werk te gaan. Helaas heb ik afgelopen finale niet mee kunnen spelen vanwege corona, maar ik kijk heel erg uit naar komend seizoen en we gaan super hard vechten om die beker terug te krijgen bij BV Almere! Let's go Almere!

Foto: Badmintonenzo

Zoals hierboven te lezen is hebben we wel als BV Almere Cheryl toegevoegd aan de trainersstaf. Een trainer voor de toekomst waar we nu al ontzettend blij mee zijn. Wij wensen Cheryl en Dave heel veel succes komend seizoen. Een leuke mix van jonge en ervaren spelers uit binnen- en buitenland. Succes!

Reageer op dit bericht (“Olympiër Cheryl Seinen blijft aan boord van team 1! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)