Badminton Vereniging Almere

FIT International BV nieuwe naamgever eerste team

Ontzettend blij zijn we met onze sponsor FIT International BV. Zij waren al sponsor van onze vereniging, maar deze sponsoring krijgt met het ingang van dit seizoen een upgrade. Zij zijn namelijk vanaf heden hoofdsponsor, en daarmee de naamgever, van ons eerste team.

We stelden Joop Bergman van FIT International BV vorig jaar al aan u voor als nieuwe sponsor van de vereniging. Nu heeft er dus een upgrade plaatsgevonden zoals hierboven beschreven. Met hun product FIT Sportbalsem staan ze vanaf dit seizoen op de buik van de spelers van ons eerste team! Daarnaast is de naam van ons vlaggenschip F.I.T. Almere vanaf dit seizoen. Dat klinkt lekker!

Onze voorzitter Bas van Os heeft afgelopen weekend samen met Joop Bergman van FIT International BV een handtekening onder het contract gezet:

We zullen binnen de vereniging proberen om FIT International BV meer bekendheid te geven door hun product meer te promoten binnen de vereniging, maar ook binnen de regio. Ken jij FIT Sportbalsem al? Veel informatie over de werking van het product, de type producten en de toepassingsmogelijkheden vind je op de website van FIT [www.fitsportbalsem.com], maar als je vragen hebt kun je Joop zelf of Suzanne van BeeS-Sport hierover altijd aanspreken. Verzorg niet alleen jezelf met goed schoeisel, racket en kleding, maar verzorg ook je spieren met FIT Sportbalsem, want die moeten uiteindelijk de prestatie leveren. Sport met plezier en blijf vooral FIT! Wij kijken erg uit naar de samenwerking, want dat is het eigenlijk meer dan pure sponsoring. Joop en Martin, welkom bij de BVA familie.

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Hans op 09-09-2022 om 15:08 uur

  Beste Fit. Veel succes. ik vind jullie produkt top. heb veel minder last van mij kuiten sinds ik de zalf gebruik! Nu hopen dat mijn cluppie dit jaar kampioen wordt door fit.

 2. Cindy op 11-09-2022 om 16:59 uur

  Welkom bij onze club, Joop! Goede keuze!!
  Ik heb FIT altijd al gepromoot en zal daar ook zeker mee doorgaan, want het is het beste middel dat ik ken ter voorkoming en bestrijding van spierpijn en vele andere pijntjes en ongemakken. Zelf gelukkig niet vaak nodig, maar ik heb altijd een ruime voorraad in huis :)! Topspul!!

 3. Tina op 11-09-2022 om 17:14 uur

  Beste FIT, wat super van jullie dat jullie in deze toch wel moeilijke tijden voor clubs willen inspringen als hoofdsponsor! Dat wordt echt wel gewaardeerd, dat weet ik zeker. En ik denk ook dat het een win/win deal kan zijn, want het is een product wat in de sport wordt gebruikt, dus hopelijk geeft het jullie nog meer naamsbekendheid. Ik zal eens een tube bestellen binnenkort in de hal bij ons en kijken of het zo goed werkt als Cindy hierboven zegt. Goed voor mijn 'oude' lichaam. Welkom in ieder geval bij onze mooie vereniging! Hulde.

 4. Joop Bergman op 20-09-2022 om 20:07 uur

  Tina,

  Dank je voor je reactie en veel spelers en speelsters in de badminton sport gebruiken ons product. Voor ons is het ook een eer om Almere te steunen, mede omdat Almere beschikt over mensen die de wil hebben om de badmintonsport echt te beleven en daarmee bedoel ik ook het genieten van alles rondom de sport. Wij hopen dat de winnende trent zich doorzet in de komende tijd. FIT werkt, vertrouw daar maar op.

  Groet,

  Joop

Reageer op dit bericht (“FIT International BV nieuwe naamgever eerste team ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)