Badminton Vereniging Almere

Ook Estelle blijft onderdeel van selectie Dave Khodabux

Wie heeft het niet nog op zijn/haar netvlies staan? Estelle van Leeuwen, in de finale tegen Duinwijck afgelopen maart. Goed voor twee winstpunten. Zowel haar single tegen Dounia en haar mix met Adam tegen Brian en Selena. Dit smaakt naar meer vindt de Engelse.

Ook Estelle heeft weer voor BV Almere gekozen dit seizoen en we zullen haar kunsten weer kunnen gaan bewonderen in Almere. Zelf schrijft ze er het volgende over:

I truly enjoyed my first year at Almere. After visiting the club a year before when I was allowed to train there a few times I instantly felt this was a club I wanted to play for. Almere is truly a welcoming club and everyone is so enthusiastic about badminton. The highlight without doubt was playing the final. Although we lost we definitely had the best support and I loved performing ( and winning ) in front of everyone. I look forward to a new season and think we can win it this year!!

We zijn als technische staf erg blij met het aanblijven van Estelle, dat mag duidelijk zijn na zo een goed eerste seizoen. Ze heeft trouwens een zilveren medaille gehaald op het EJK U19 afgelopen maand in het damesdubbel! Veel succes Estelle, go get them all!

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Teus op 13-09-2022 om 22:27 uur

    Welcome and good luck Estelle

Reageer op dit bericht (“Ook Estelle blijft onderdeel van selectie Dave Khodabux ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)