Badminton Vereniging Almere

Samen sterker

Even een kleine introductie van onszelf. Ik speel zelf al ruim 45 jaar badminton en geniet van deze sport. Samen met mijn partner in het bedrijf (Martin Stolk) hebben we besloten om deze samenwerking met Almere aan te gaan, omdat wij denken dat deze samenwerking werkt!

F.I.T.

We zijn via BeeS-Sport (Suzanne) in contact gekomen met BV Almere en eerlijk gezegd zijn alle voorbesprekingen prettig, soepel en naar beider tevredenheid verlopen en willen wij graag ons steentje bijdragen om samen succesvol te zijn. Wij weten wat we willen en kunnen en dat gedachtegoed is ook bij BV Almere terug te vinden. Een perfecte samenwerking van een uitstekend product in de sportwereld bij een ambitieuze en sterke club als Almere. Een bijkomend voordeel is dat je de club steunt door aankoop van ons product. Later we er samen een succesvol seizoen van maken.

Reageer op dit bericht (“Samen sterker ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)