Badminton Vereniging Almere

Sterke seizoenstart voor BV Almere

De badmintonners van BV Almere zijn bezig aan enorm sterke competitiestart. De eerste drie wedstrijden in de eredivisie werden dik gewonnen. Er werd al twee keer met 8-0 gewonnen van Hoorn en Roosterse.

Omroep Flevoland

Ook zondagmiddag was BV Almere veel te sterk voor Smashing uit het Gelderse Wijchen. Smashing werd met 7-1 aan de kant geschoven. Van de acht partijen ging alleen de partij van Ieva Pope tegen Lieke Maes zondagmiddag met 2-0 verloren.

Bekijk het verslag en de interviews met coach Dave Khodabux en teamcaptain Alex Vlaar op de website van Omroep Flevoland.

Reageer op dit bericht (“Sterke seizoenstart voor BV Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)