Badminton Vereniging Almere

Steun BV Almere en Stichting Badminton via Rabo ClubSupport en stem nu!

Het is weer zover, iedereen die lid is van de Rabobank kan weer een stem uitbrengen voor Rabo ClubSupport! Ben je woonachtig in Almere én heb je een Rabobank rekening, lees dan even verder, want jouw steun kunnen we goed gebruiken!

Klik hier voor de link

Mocht je in Almere wonen én een Rabobank rekening hebben, maar ben je nog niet lid van de Rabobank? Doe dat dan nu snel door of op de website van de Rabobank, of via je internetbankieren app van de Rabobank lid te worden. Dit duurt slechts 2 minuten en kost geen geld.

Ben je lid van de Rabobank, dan kun je een stem uitbrengen voor Rabo ClubSupport. Dit doe je in de internetbankieren app van Rabobank, door rechtsonder op 'Service' te klikken. Je kunt je stem gaan uitbrengen.
Uit de hele lijst, moet je 3 doelen kiezen waar jij op stemt. Om het je makkelijk te maken hebben we er twee voor badminton: BV Almere en Stichting Badmintop, oftewel de BTF. De derde stem die je uitbrengt maakt niet veel uit, maar stemmen op een kleiner doel geeft ons meer kans om meer geld binnen te halen.

Je hoeft geen lid te zijn van BV Almere om te stemmen. Daarom roepen wij ieder lid op om in zijn/haar omgeving te polsen of men op ons wil stemmen: opa's, oma's, buren, kennissen, vrienden, etc. Iedereen is welkom om een stem uit te brengen op onze mooie vereniging. Help jij ons ook mee aan deze sponsoring van de Rabobank?

Stemmen kan vanaf vandaag tot en met 27 september. Daarna zal duidelijk worden hoeveel stemmen we gekregen hebben en hoeveel geld ermee verdiend is. Breng nu je stem uit en stem op BV Almere en Stichting Badmintop! Bedankt voor je hulp!

Reageer op dit bericht (“Steun BV Almere en Stichting Badminton via Rabo ClubSupport en stem nu! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)