Badminton Vereniging Almere

Team 1 start seizoen met FIT International BV als nieuwe hoofdsponsor

Met dank neemt team 1 afscheid van Avi Air dat vele jaren de trotse hoofdsponsor was. Gelukkig is men er in geslaagd FIT International BV bereid te vinden dit stokje over te nemen en siert dit bedrijf de shirts van het vlaggenschip van BV Almere.

F.I.T.

Het door hen ontwikkelde F.I.T. Sportbalsem is een uniek product met een zeer effectieve werking ter voorkoming van (sport)blessures, maar werkt ook zeer krachtig bij spierherstel en is o.a. verkrijgbaar bij BeeS-Sport, bij ons in de sporthal. Ons eerste team zal minimaal de komende twee seizoenen F.I.T. Almere gaan heten.

De eerste tegenstander deze competitie is Roosterse BC. De club uit Roosteren eindigde afgelopen seizoen als tweede in de handhavingspoule achter BC Amersfoort. Vorig jaar reisde het team af naar Limburg en won daar met 7-1. Maar het keurkorps van Dave Khodabux zal er op gebrand zijn de punten in Almere te houden. Afgelopen seizoen presteerde het uitstekend waarin de landstitel nipt aan Duinwijck moest worden gelaten. Supporters zijn weer van harte welkom.

De wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 10 september om 19.00 uur in sporthal Raggers.

De wedstrijden zijn ook weer te volgen via de livestream op het YouTubekanaal van BV Almere.

F.I.T. Almere

Reageer op dit bericht (“Team 1 start seizoen met FIT International BV als nieuwe hoofdsponsor ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)