Badminton Vereniging Almere

Voorbereiding competitieseizoen bij VELO was geslaagd!

Afgelopen woensdag is BV Almere met 2 teams afgereisd naar VELO voor een oefe wedstrijd. Team 1 en een mix tussen 3e en 4e div spelers traden aan tegen VELO en andere clubs uit die omgeving.

Rosalie Teuben heeft er een kort verslag van gemaakt voor wat betreft team 1:

Met dank aan Velo heeft BV Almere ter voorbereiding op de competitie afgelopen woensdagavond een paar wedstrijden kunnen spelen. Ook gezamelijke sponsor Beround was aanwezig! Almere ging met een goede delegatie, waaronder Kirsten de Wit, Dennis Koppen, Dyon van Wijlick en Noah Haase op pad naar Wateringen. Ook VELO kwam van goede huize met spelers als Russell Muns, Milou Lugters, en Myke Halkema als vaste delegatie van VELO, maar ook nieuwkomers Kelly van Buiten en Stefanie Nijsse waren van de partij. Met spannende herendubbels werd er een aftrap gedaan aan de oefenwedstrijden. Vele partijen gingen gelijk op, en resulteerden in driesetters. Ook de damesdubbel van Diede en Kirsten tegen Milou en Kelly was een enerverende wedstrijd met alleen maar verlengingen. Elk onderdeel kwam aan bod en ik denk dat het voor BV Almere een goede meting is geweest om te kijken waar ze staan en waar er nog aan gewerkt moet worden. Al met al een leuke en vooral gezellige avond met een leuke opzet en voor de spelers fijn om wat wedstrijdritme op te doen.

Ons andere team heeft ook verschillende wedstrijden gespeeld met wisselende resultaten. Stephanie, Gwyneth, Joély en Tieme streden voor wat ze waard waren, maar hier en daar was het nog even zoeken.

Achteraf zijn er nog een aantal spelers bij de KFC geweest, als kers op de taart. Een en al gezelligheid.

Laat het seizoen maar beginnen! Wij hebben er zin in!

Reageer op dit bericht (“Voorbereiding competitieseizoen bij VELO was geslaagd! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)