Badminton Vereniging Almere

Laatste wedstrijd eerste competitiedeel voor F.I.T. Almere

Komende zaterdag speelt team 1 zijn laatste wedstrijd van het eerste competitiedeel. F.I.T. Almere heeft zich, samen met Duinwijck en DKC, reeds geplaatst voor de kampioenspoule. Maar de wedstrijd in en tegen Amersfoort is nog zeker wel van belang. Een hogere plaats in de eindrangschikking levert meer mee te nemen bonuspunten op naar de kampioenspoule.

F.I.T. Almere

Ook Amersfoort is nog in de race voor een plaats in de kampioenspoule en is er hun dus alles aan gelegen een goed resultaat neer te zetten tegen de Almeerders. Coach Rune Massing heeft o.a. de beschikking over oud Almerespelers Thomas Sibbald, Ruben Wijnands en Madouc Linders.
De wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 12 november om 19.00 uur in sporthal Juliana van Stolberg gelegen aan Graaf Hendriklaan 166 in Amersfoort.
Let op! Maximaal 2 uur parkeren tot 20.30 uur en dan heb je de blauwe parkeerschijf nodig.

Reageer op dit bericht (“Laatste wedstrijd eerste competitiedeel voor F.I.T. Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)