Badminton Vereniging Almere

Kirsten de Wit verovert vrouwendubbeltitel op Malta International

Kirsten de Wit heeft met haar dubbelpartner Alyssa Tirtosentono de titel in het damesdubbel verovert op de Malta International. Zij waren in de finale met 2x 21-16 te sterk voor het Duitse duo Julia Meyer en Leona Michalski. Kirsten en Alyssa waren als eerste geplaatst.

Alyssa Tirtosentono en Kirsten de Wit

"Yess winnaars van de Malta International!!! Super blij dat ik na een jaar weer hard trainen en veel spelen, het jaar kan afsluiten met mijn eerste internationale senioren titel. Ook was het mijn eerste finale op senioren niveau en dan is het geweldig om deze dan ook meteen te kunnen winnen".

Kirsten en Alyssa

Alle uitslagen van de Malta International vind je op toernooi.nl

Reageer op dit bericht (“Kirsten de Wit verovert vrouwendubbeltitel op Malta International ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)