Badminton Vereniging Almere

Nieuwjaarsreceptie

Graag zouden wij op zondag 8 januari met jullie op het nieuwe jaar proosten tijdens de nieuwjaarsreceptie. Deze uitnodiging is voor al onze leden + aanhang. Gezien alle berichtgeving de afgelopen weken is er namelijk genoeg om op te proosten!

Aangezien we jullie graag een drankje aanbieden, laten we de nieuwjaarsreceptie nog wel bij Boulders plaatsvinden. Geen zorgen, de kantine gaat echt weer open, maar er moeten nog een aantal zaken geregeld worden voordat we zover zijn. Tijdens de nieuwjaarsreceptie worden 2 consumptiebonnen p.p. uitgedeeld om een drankje bij de bar van te halen.

Het eerste team, F.I.T. Almere, speelt de 8ste om 14:00 uur thuis tegen Duinwijck BC. Jullie zijn dus ook van harte uitgenodigd om F.I.T. Almere die middag aan te komen moedigen! De nieuwjaarsreceptie vindt na afloop daarvan plaats bij Impact Boulderhal, waar we tussen 17:00 en 18:00 met elkaar het glas zullen heffen.

Zien we jullie dan !?

Met vriendelijke groeten,
Het bestuur van BV Almere

Reageer op dit bericht (“Nieuwjaarsreceptie ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)