Badminton Vereniging Almere

Weer een dubbelweekend voor F.I.T. Almere

Het jaar 2023 gaat voor F.I.T. Almere van start met een zogenaamd dubbelweekend. Zaterdag 7 januari speelt het om 19.00 uur uit tegen VELO in Wateringen.

F.I.T. Almere

VELO staat laatste in de kampioenspoule maar heeft een wedstrijd minder gespeeld dan Drop Shot BC dat met 2 punten meer op de vierde plaats staat. VELO won van Drop Shot maar verloor van Dunlop-BC DKC en Duinwijck BC. Het strijdt nog voor een plaats in de play-offs dus zijn de Almeerders gewaarschuwd.

Een dag later komt koploper Duinwijck BC op bezoek in sporthal Raggers. Duinwiick won haar 3 wedstrijden tegen VELO, Drop Shot en met maar liefst 6-2 van F.I.T. Almere. Dat zal het team van coach Dave Khodabux niet opnieuw willen laten gebeuren. De achterstand op de koploper bedraagt inmiddels 6 punten en 5 punten op nummer 2 Dunlop-BC DKC.
De wedstrijd op zondag 8 januari begint om 14.00 uur.

Een mooie gelegenheid om team 1 aan te moedigen want na afloop van de wedstrijd vindt de nieuwjaarsreceptie plaats bij de buren van de Boulders. Hiervoor zijn alle leden met aanhang en sponsoren uitgenodigd en zijn er twee consumptiebonnen p.p. beschikbaar.

Mocht je voor zondag de voorkeur aan de livestream geven dan kan dat via de onderstaande YouTube-kanalen:

Reageer op dit bericht (“Weer een dubbelweekend voor F.I.T. Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)