Badminton Vereniging Almere

Vacature barvrijwilligers

Badminton Vereniging Almere en Stichting Ondersteuning Sporthal Almere (SOSA) zoeken samen enthousiaste en gemotiveerde barvrijwilligers van 16 jaar of ouder. Ervaring is geen vereiste, maar het is een mooie manier om zelf horeca-ervaring op te doen en je sociale skills te testen. Als barmedewerker sta je achter de bar tijdens trainingen, recreantenspeelavonden, wedstrijden en natuurlijk de 3e helft. Welke momenten dat precies zullen zijn, wordt natuurlijk in overleg bepaald.

Jarenlang is de kantine dicht geweest, maar spoedig kunnen en mogen we weer open! Het grote voordeel is dat alle opbrengsten van de kantine deze keer wel geheel in het voordeel voor de vereniging zullen zijn. Dit is namelijk zo vastgelegd bij de oprichting van SOSA die de kantine zal gaan uitbaten. Naast het feit dat het voor de vereniging van belang is dat de kantine weer een gezellige plaats binnen de vereniging wordt, is het van enorm belang dat de kantine weer een succes wordt om de huurkosten en de hoge energieprijzen te kunnen betalen.

Wat kunnen we je bieden:

Wat verwachten we van je:

Wil jij de vereniging en SOSA graag een handje helpen!? Stuur een mail naar info@sosa.nu of spreek de bestuursleden aan!

Reageer op dit bericht (“Vacature barvrijwilligers ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)