Badminton Vereniging Almere

Dyon van Wijlick tekent bij!

Dyon van Wijlick maakt deel uit van de S-1 selectie op Papendal en daar woont hij dan ook. Badminton is zijn passie, maar ook zijn werk. Oorspronkelijk komt Dyon uit Belfeld, Limburg, maar heeft een paar jaar geleden besloten zijn droom achterna te gaan en te kiezen voor een badmintoncarrière. Dyon speelt nu een paar seizoenen voor BV Almere en hij voelt zich echt thuis op de club. De keren die hij komt trainen, kan hij echt zijn ei kwijt en geniet hij met volle teugen van de Topsportgroep die we opgebouwd hebben.

Het contract van Dyon liep nog twee jaar door, maar gezien zijn ontwikkeling leek het de technische staf de juiste beslissing om het contract al open te breken, de vergoeding te herzien en te verlengen met in ieder geval nog een seizoen. Dyon doet het beter dan hij en wij verwachtten een paar jaar geleden, dus een upgrade was op zijn plaats. De technische staf is zeer blij met zijn ontwikkelingen de laatste tijd en het publiek ziet hem graag spelen.
Dyon staat garant voor vuurwerk en emotie op de baan, wat een leuke combinatie is. Dyon ademt badminton, het is echt een passie van hem, dat merk je aan alles als hij op de baan staat.

Zelf zegt hij over zijn verlenging: Ik ben heel erg blij dat de coaches tevreden zijn over mijn spel en dat mijn ontwikkeling heeft geleid tot een vernieuwing en verlenging van het contract. Ik krijg het vertrouwen van de club en coaches, waar ik erg blij mee ben. Ik speel graag voor BV Almere, we hebben altijd veel supporters bij de thuiswedstrijden en daar vecht ik dan graag voor op de baan. We hebben een jong, gezellig team en ik ben er trots op dat ik daar deel van uitmaak. Nu en de komende seizoenen in ieder geval. We gaan weer strijden om de prijzen met z'n allen, ik heb er zin in!

Het mag duidelijk zijn dat de coaches en de technische staf blij zijn met de beslissing van Dyon. Heel veel succes op de baan Dyon, samen komen we (en jullie als team) tot grote hoogtes, daar zijn we van overtuigd. Let's go!

Dyon maakt graag nog even van de gelegenheid gebruik om te melden dat hij op zoek is naar sponsoren om daarmee trainingen en toernooien te bekostigen. Mocht je graag met je bedrijf op zijn shirt staan, twijfel niet om hem te contacten. Dan kan via de technische staf, of spreek hem zelf een keer aan in de hal, via social media of kijk eens op deze pagina. Alle beetjes helpen.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Math Janssen op 30-05-2023 om 09:11 uur

    Gefeliciteerd Dyon :*

  2. Math Janssen op 30-05-2023 om 09:12 uur

    Gefeliciteerd Dyon : ;)

  3. George Nieuwenboom op 30-05-2023 om 09:59 uur

    Vsn harte gefeliciteerd, Dyon.
    Ik wens jou heel veel succes met jouw badmintoncarriêre.

Reageer op dit bericht (“Dyon van Wijlick tekent bij! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)