Badminton Vereniging Almere

NK voor districtsteams

Tot nu toe 14 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. chris van der hoek op 18-05-2004 om 21:16 uur

  ik wens de 2 jeugdteams heel veel suc6 toe en hopen dat de beker in ALMERE blijft

 2. een oplettend iemand op 19-05-2004 om 08:55 uur

  Helaas heeft BV Almere niet gereageerd op een wildcard die BVA nu mis loopt ! !

 3. Paul op 19-05-2004 om 12:56 uur

  Hallo, ik ben een teamlid van het jeugdteam Smash Hoogeveen dat zaterdag ook mee doet in Almere. De loting is ook al bekend en nu vroeg ik me af welk team nou Almere (titel) is... Almere A1 of A2? Het wordt denk ik weer een donders gezellig toernooi omdat we er vorig jaar ook heen waren geweest!! Nou tot zaterdag he, groetjes Paul (Smash Hoogeveen)

 4. Stephan Melein op 19-05-2004 om 15:16 uur

  BV Almere heeft wel degelijk de wildcard aangevraagd (voor een senioren team). Door onduidelijke redenen heeft de NBB het team niet meegeloot. Nadat dit bekend was heeft BV Almere eerst geprotesteerd bij de referee. Nadat deze ons protest had afgewezen hebben we protest aangetekend bij de BCW. Ook het BCW heeft het protest afgewezen. Wij van BV Almere zijn uiteraard teleurgesteld in deze uitspraak. Het aanbod van de referee om als reserve team klaar te staan is door het team aanvaard.

 5. een oplettend iemand op 19-05-2004 om 16:29 uur

  Was Stephan Melein of iemand van de wedstrijd commissie niet bij de loting geweest dan op 27 april ?
  Daar had men denk ik wel ook kenbaar kunnen maken en alsnog BV Almere in kunnen laten loten met een wildcard ! !.
  Het schijnt dat men daar NIET heeft aangedacht.

 6. John Bor op 19-05-2004 om 17:26 uur

  Als ik de reacties van oplettend iemand lees, dan komt bij mij gelijk de gedachte op van de beste stuurlui staan weer eens aan de wal.
  Als jij denkt dat je het beter kan kom dan helpen in de diverse commissie's.
  Deze mensen die wel / geen fout hebben gemaakt geven nl. wel hun vrijetijd op om dingen te organiseren vaak nog niet eens voor zichzalf maar voor anderen.

 7. Stephan op 19-05-2004 om 17:30 uur

  oplettend iemand....blijkbaar denk je dat je op de hoogte bent van de feiten maar niet van juiste feiten.

  Bij de loting was noch iemand van de jeugdcommissie, noch iemand van de wedstrijdcommissie, noch ondergetekende aanwezig. Was dit wel het geval geweest dan zou dit zeker kenbaar zijn gemaakt. Overigens is aanwezigheid bij de loting GEEN verplichting. De mensen die wel bij de loting aanwezig waren wisten niet hoeveel en welke teams van Almere deel zouden nemen.

  NB. oplettend iemand....beetje zwak dat je alleen anoniem uitspraken doet.

 8. Nick op 20-05-2004 om 15:24 uur

  Ik heb ook de loting gezien, maar wat mijn vraag nu is aan Almere. Is het team van Almere (titel), het team onder leiding van Stephan, of is dat de gewone Almere? Tot zaterdag en zondag in Almere

 9. Lida Staats op 20-05-2004 om 19:15 uur

  Beste Nick, De toernooicommissie kent de opstellingen van de spelers niet. Als je wilt weten welke spelers er uitkomen voor de titelverdediger en welke spelers er uitkomen voor het team dat dit jaar Kampioen is geworden is Cock van Puffelen de juiste persoon. Hij weet exact wie voor welk team is opgesteld. Cock misschien kun jij Nick hierop antwoorden?

 10. Rico op 21-05-2004 om 11:48 uur

  Yo allemaal! Hopen dat het een leuk toernooi wordt! Alleen een beetje jammer dat Almere hun jeugdspelers zolang in de Jeugd houdt en dat ze daarna gelijk in de 3e Divisie spelen. Das natuurlijk een beetje apart dus niet echt verwonderlijk dat ze altijd winnen ;)
  We zullen zien wie dit jaar de titel bij de jeugd pakt!
  Groetjes Rico (HBV)

 11. Nick op 21-05-2004 om 13:04 uur

  Beste Rico,
  Als je dat van te voren al weet kan je er ook rekening mee houden, en als je kijkt naar het team, waar nog 4 andere inzitten naast stephan die 1e klasse gaan spelen is Almere geen opgelegde kampioen. Ook speelt Stephan pas 3 jaar badminton, en is 14 jaar, dus zolang houdt Almere hun spelers niet in de jeugd hoor... Tot zondag, weet trouwens nog iemand wie in het team Almere (titel) en wie in het team almere spelen

 12. Rico op 21-05-2004 om 15:34 uur

  Het lijkt me toch nogal logisch dat het een nogal verrassend sterk team is, gezien ze ook al hun wedstrijden in de competitie ruim hebben gewonnen. Het is natuurlijk wel een tactiek om gewoon sterke spelers in de A-teams te zetten, maar het is jammer dat andere clubs de jeugd wel al snel door laten stromen. Maarja, ik zeg natuurlijk niet dat de strijd al gestreden is, wij zullen er alles aan doen om de titel voor HBV binnen te slepen!

 13. stephan branderhorst op 21-05-2004 om 16:01 uur

  eeeeey rico gewoon je best doen man
  groetjes

 14. Rico op 22-05-2004 om 08:17 uur

  Vandaag is het zover! Succes iedereen.
  Groetjes

Reageer op dit bericht (“NK voor districtsteams ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)