Badminton Vereniging Almere

RSS Nieuws

21-10-2019: Save the date

We zijn het najaar in gekropen en dat is voornamelijk te merken aan het druilerige weer in Nederland. Maar met het najaar komt ook onze jaarlijkse najaars-ALV. Graag delen we alvast de datum voor dit event zodat jullie het meteen in jullie agenda kunnen noteren!

20-10-2019: Koploper BV Almere boekt monsterzege

De badmintonners van BV Almere hebben zaterdagavond in de eredivisie een eenvoudige overwinning geboekt. Het team van coach Dave Khodabux was met 8-0 veel te sterk voor Amor uit Groningen. De Almeerders verstevigen met deze overwinning de koppositie in de eredivisie.

19-10-2019: Opnieuw zege (8-0) voor AviAir Almere en nog ongeslagen

Opnieuw doet AviAir Almere goede zaken in de eredivisie. Met een 8-0 overwinning op het Groningse Amor GS kon de koploper opnieuw zijn voorsprong uitbreiden. Er waren wel drie "3-setters" voor nodig om alle punten in Almere te houden. Volgende week zondag om 14.00 uur zal in Sporthal Raggers moeten blijken of de koppositie behouden blijft want dan komt directe concurrent en regerend landskampioen Duinwijck BC op bezoek.

19-10-2019: Wie wil er voor BV Almere op Facebook posten?

Badminton Vereniging Almere is op zoek naar iemand die het leuk vindt om berichten op Facebook te plaatsen. Dat kan dus alles zijn zoals iets van je eigen team, AviAir Almere, berichten van de website en eventueel van andere teams.

16-10-2019: AviAir Almere op 19 oktober thuis tegen Amor GS BC

Afgelopen weekend was er geen competitie. In Topsportcentrum Almere heeft het Yonex Dutch Open plaatsgevonden. Spelers uit 44 landen streden daar om de punten voor de ranking en de titels. Zaterdag staat de wedstrijd tegen het gepromoveerde Amor uit Groningen op het programma.

Overig nieuws van deze maand