Badminton Vereniging Almere

RSS Nieuws

01-12-2021: Geen competitie komende 3 weken (m.u.v. Eredivisie)

Gisteren heeft Badminton Nederland een bericht uitgestuurd dat zij besloten heeft de competitie in december, ondanks de huidige Coronamaatregelen, door te laten gaan. BV Almere is hier zeer van geschrokken en ook zeker verbaasd over. Door de maatregel, waarbij de sporthal om 17.00 uur moet sluiten, kunnen wij een heleboel competitiespelers niet van training voorzien. Daarnaast kunnen onze recreanten ook geen gebruik maken van hun reguliere speelavonden.

29-11-2021: Wedstrijden speelweek 8 ( 29 nov - 5 dec)

Hieronder de wedstrijden welke gespeeld worden in speelweek 8 (29 nov - 5 dec)

28-11-2021: Aangepaste openingstijden i.v.m. nieuwe coronamaatregelen

Afgelopen vrijdag heeft de overheid nieuwe coronamaatregelen afgekondigd. Deze maatregelen zijn in ieder geval van toepassing tot 19 december. Wat dit voor jou en onze vereniging inhoudt kan je lezen in de vandaag toegestuurde nieuwsbrief.

15-11-2021: Wedstrijden speelweek 7 ( 15 - 21 nov)

Hieronder de wedstrijden welke gespeeld worden in speelweek 7 (15 - 21 nov)

13-11-2021: Avi Air blijft ongeslagen na zege op Dunlop-DKC

Ook na de laatste wedstrijd van Avi Air Almere in het eerste deel van de competitie behoudt het zijn ongeslagen status. De zege op Dunlop-DKC was zwaar bevochten want er waren twee van de drie driesetters in Almeers voordeel voor nodig. Alleen de winst van het damesdubbel Estelle van Leeuwen/Kirsten de Wit en het enkelspel van Sebastiaan Li (zege op Michiel Kruijt) werd eenvoudig binnengehaald. Het team van coach Dave Khodabux kan zich nu opmaken voor de strijd in de kampioenspoule dat in het tweede weekend van december van start gaat.

Overig nieuws van deze maand