Badminton Vereniging Almere

RSS Nieuws

30-11-2020: Mondkapje verplicht

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is het dragen van een mondkapje in alle publieke binnenruimten vanaf 1 december verplicht. Dit betekent dat ook in onze sporthal het dragen van een (niet-medisch) mondkapje verplicht is, behalve tijdens het badmintonnen.

22-11-2020: Guus Wiesemann overleden

Met grote verslagenheid hebben we vernomen dat één van onze vaste jeugdtrainers Guus Wiesemann onverwachts is overleden.

13-11-2020: Leden gezocht voor werkgroep reserveringsapplicaties

In coronatijd hebben we gebruik moeten maken van reserveringsapplicaties. Applicaties gemaakt door een van onze leden, van de Badmintonbond en nog enkele andere ontwikkelaars.

09-11-2020: Herinnering ALV vrijdag 20 november

Het coronavirus heeft ons nog steeds in zijn greep. Gelukkig staat er een groep gemotiveerde vrijwilligers klaar om de klappen zo goed mogelijk op te vangen.

08-11-2020: Aanpassing trainingen senioren n.a.v. nieuwe maatregelen

Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet op dinsdagavond 3 november jl. gelden er per woensdagavond 4 november vanaf 22.00 uur extra maatregelen om het coronavirus in te dammen. Tijdens de persconferentie werd duidelijk dat de huidige maatregelen voorlopig verlengd worden tot half december, daarnaast gelden er verzwarende maatregelen voor de komende twee weken. Dit heeft tot gevolg dat de bondscompetitie naar verwachting tot medio december zal stilliggen.

Overig nieuws van deze maand