Badminton Vereniging Almere

RSS Nieuws

07-03-2021: AviAir Almere en de eredivisie in het seizoen 2020/2021

Vandaag, 7 maart, is het op de kop af 1 jaar geleden dat AviAir Almere voor het eerst de landstitel veroverde. Natuurlijk wil men het seizoen erop alles in het werk stellen om die titel te prolongeren. Maar door de coronapandemie werd er al na 5 wedstrijden een punt achter gezet. Jammer maar zoals Johan Cruijff zei: Ieder nadeel heeft zijn voordeel. We zijn namelijk nog een jaar regerend landskampioen.

03-03-2021: Steun onze vereniging

Het is momenteel een moeilijke periode, onze mooie badmintonvereniging kan momenteel niets, zoals alle sportverenigingen in Nederland. Wellicht wordt het in de nabije toekomst beter.

26-02-2021: Animo voor buitentrainingen jeugd

Nu het langzamerhand beter weer begint te worden, willen we kijken of we weer buitentrainingen voor de jeugd op kunnen zetten.

11-02-2021: De rek is eruit.....

Wij als bestuur merken aan alle kanten dat we er met zijn allen wel een beetje klaar mee zijn. We zouden het liefst gewoon weer gaan badmintonnen. En wij denken dat iedereen hetzelfde voelt als wij. “Laat het toch voorbij zijn”. Helaas is de werkelijkheid anders. We zitten nog tot begin maart opgesloten. Natuurlijk zijn we als bestuur druk aan het kijken wat de mogelijkheden zijn. En ook hier zijn de beslissingen niet makkelijk.

28-01-2021: Teddi Schouten is geboren!

AviAir Almere speelster Tamara van der Hoeven en haar partner Bat Schouten zijn afgelopen zaterdag de trotse ouders geworden van dochter Teddi.

Overig nieuws van deze maand