Badminton Vereniging Almere

RSS Nieuws

02-06-2023: Clubkampioenschappen: BVA clubfeest en BBQ 17 juni

Het zou de clubkampioenschappen niet zijn zonder een feestje. Daarom is het zaterdagavond 17 juni 2023 weer zo ver: het BVA clubfeest!

29-05-2023: Dyon van Wijlick tekent bij!

Dyon van Wijlick maakt deel uit van de S-1 selectie op Papendal en daar woont hij dan ook. Badminton is zijn passie, maar ook zijn werk. Oorspronkelijk komt Dyon uit Belfeld, Limburg, maar heeft een paar jaar geleden besloten zijn droom achterna te gaan en te kiezen voor een badmintoncarrière. Dyon speelt nu een paar seizoenen voor BV Almere en hij voelt zich echt thuis op de club. De keren die hij komt trainen, kan hij echt zijn ei kwijt en geniet hij met volle teugen van de Topsportgroep die we opgebouwd hebben.

26-05-2023: Save the ALV-Date

Beste leden. We willen al onze leden alvast mededelen dat de datum van de eerstvolgende ALV gepland is op woensdag 21 juni om 19:30.

25-05-2023: Pubquiz & Bierproeverij zaterdag 10 juni in kantine de Derde Helft

Op zaterdagavond 10 juni vindt er een Bierproeverij en een Pubquiz plaats in de kantine.

09-05-2023: Alex Vlaar en BVA blijven samenwerken de komende seizoenen

De captain van F.I.T. Almere, Alex Vlaar, heeft eigenlijk al direct na het eindigen van de competitie uitgesproken graag deel uit te blijven maken van de formatie van Khodabux. Hij is in topvorm en voelt zich momenteel als een vis in het water bij BV Almere. Alex heeft vrijwel geen training gemist en ook op het internationale toneel doet hij zijn kunstje weer op een leuke manier. Met Dennis Koppen en Rosalie Teuben aan zijn zijde, is hij te vinden op een aantal Europese toernooien van Badminton Europe en dat doet hij niet onverdienstelijk. Recent behaalde hij de halve finale in het mannendubbel in Wateringen op de Dutch International.

Overig nieuws van deze maand