Badminton Vereniging Almere

RSS Nieuws

13-05-2021: Binnenkort (waarschijnlijk) weer badmintonnen!

Goed nieuws vanuit Den Haag: de sporthallen mogen weer open!

13-05-2021: Cheryl Seinen naar Tokio!

Het is AviAir Almere speelster Cheryl Seinen gelukt om zich samen met partner Selena Piek te kwalificeren voor de Olympische Spelen in Tokio.

03-05-2021: Enquête buitentrainingen Senioren: bedankt voor de respons!

Vorige maand is er door de Wedstrijdcommissie een enquête uitgezet om de animo voor buitentrainingen te peilen (wanneer dit weer mogelijk is). We willen iedereen die deze enquête heeft ingevuld hartelijk bedanken!

24-04-2021: Cheryl, Anna en Adam actief op EK

Van 27 april t/m 2 mei vinden de Europese kampioenschappen plaats in Kiev. Voor AviAir-speelster Anna Mikhalkova vindt dit toernooi plaats in haar geboorteland Oekraïne. Cheryl Seinen zal met haar dubbelpartner Selena Piek proberen de Europese titel te prolongeren welke ze behaalde tijdens de Europese Spelen van 2019. Adam Hall komt in het gemengd dubbel uit voor Schotland.

17-04-2021: Schrijf je nu in voor de seniorencompetitie van 2021/2022!

Na een seizoen waarin de competitie werd stilgelegd, hopen we volgend seizoen weer ‘gewoon’ competitie te kunnen spelen. Wij hebben al zin om weer te badmintonnen en hopen jullie ook! Heb je geen mail voor de inschrijving van de competitie ontvangen, stuur dan een mail naar topsport@bvalmere.nl. Inschrijven kan tot 3 mei.

Overig nieuws van deze maand