Badminton Vereniging Almere

RSS Nieuws

11-02-2020: 21 & 22 maart 2020; Trofea Junior Master Almere 2020

Op 21 en 22 maart 2020 organiseert BV Almere wederom de Trofea Junior Master Almere Toernooi, deel uitmakend van het Junior Master Circuit. Het Junior Master Circuit is een circuit van twaalf toernooien dat wordt afgesloten met een "Junior Master Finale".

10-02-2020: Victor Almere 2 kampioen

Yes team 2 is kampioen, waren we stiekem al maar na de overwinning van afgelopen weekend voelt het echt!

09-02-2020: Bestel kaarten (jeugd gratis) en ga mee naar de finale met AviAir Almere.

De dag van de finale nadert. Op 7 maart zal AviAir Almere proberen de landstitel te veroveren. Na 3 verloren finales moet het nu toch echt eens gaan gebeuren. Maar nu is AviAir in de competitie wel ongeslagen en met overmacht geëindigd met dat zegt nog helemaal niks. Het is gewoon een nieuwe wedstrijd, we beginnen op nul en de tegenstander is er een om rekening mee te houden.

07-02-2020: Wedstrijden speelweek 14 (3 - 9 feb)

De uitslagen van alle BV Almere teams gespeeld in speelweek 13 kunnen hier gevonden worden.

05-02-2020: 7 vragen interview: Andrew Cornet

BV Almere heeft twee doelstellingen, ten eerste willen we de faciliteiten bieden om zoveel mogelijk volwassenen en kinderen te laten badmintonnen op elk gewenst niveau (de breedtesport doelstelling), maar we willen zeker ook met onze topteams op een zo hoog mogelijk niveau badminton spelen (momenteel is dat de absolute top van Nederland - de topsportdoelstelling). Om de topsportdoelstelling te verwezenlijken worden er diverse zichtbare en onzichtbare zaken georganiseerd. Dit is onder meer gerealiseerd door een aantal jaren geleden een topsportafdeling bij BVA te starten (de BTF). De laatste vijf jaar is Andrew Cornet voorzitter van de BTF. Ik vind het daarom eens tijd worden om Andrew eens aan de rest van de vereniging voor te stellen, middels de beroemde 7 vragen.

Overig nieuws van deze maand