Badminton Vereniging Almere

RSS Nieuws

19-05-2019: Verslag van Algemene leden Vergadering

Maandag 13 mei werd de voorjaars-ALV gehouden. Zoals Henk Staats in zijn ‘’Voor de voorzitter’’ ook al aangaf was er ditmaal een grotere opkomst dan normaal, namelijk 12 leden. Als bestuur hadden we al een vermoeden dat het ditmaal drukker zou worden dan normaal omdat we te maken hadden met (her)verkiezing van bestuursleden en de begroting zouden bespreken.

18-05-2019: Van de voorzitter

Maandag 13 juni werd de voorjaars-ALV gehouden. Er waren deze ALV zo maar 12 leden aanwezig en dat is een record. Dat record werd mede bereikt door de aanwezigheid van vier ereleden, te weten Conny Cashoek, Vincent Festen, Stephan Melein en Henk Smit. Bij elkaar meer dan 100 jaar bestuurservaring en dat is niet niets. De ereleden waren naar deze ALV gekomen omdat het mijn laatste ALV was die ik als voorzitter van de vereniging voorzat. Als blijk van waardering kreeg ik van de ereleden een fraai boeket bloemen en dat was een volkomen verrassing voor mij en ik was er dan ook stil van.

18-05-2019: Inschrijftermijn clubkampioenschappen 2019 verlengd

Schrijf je in voor de clubkampioenschappen van 2019. Die worden dit jaar gehouden op zondag 9 (jeugd), zaterdag 15 en zondag 16 juni 2019. Jeugdspelers, wedstrijdspelers en recreanten spelen net als voorgaande jaren weer allemaal tegelijk in hetzelfde weekend. Bij veel inschrijvingen zal er ook op vrijdag 14 juni (recreanten) worden gespeeld! Je kan je inschrijven t/m 31 mei. Alle informatie vindt je op deze pagina.

13-05-2019: Inhala Officesupplies 12,5 jaar!

Inhala Officesupplies is al weer een aantal jaar sponsor van BV Almere. En we melden graag weer een paar nieuwtjes van onze kant. Kortgeleden hebben we een mijlpaal bereikt. Inhala Officesupplies bestaat al weer 12,5 jaar!

13-05-2019: Zaterdag 15 juni themafeest in Sportcomplex Raggers

In het weekend van de clubkampioenschappen, zal er op zaterdagavond 15 juni weer een themafeest georganiseerd worden. Thema van dit jaar is 'proud to be fout'.

Overig nieuws van deze maand