Badminton Vereniging Almere

RSS Nieuws

28-10-2020: ALV op vrijdag 20 november

Op vrijdag 20 november zal om 19.30 uur weer de najaars Algemene Ledenvergadering plaatsvinden.

18-10-2020: Aangepaste trainingstijden voor competitiespelers

Sinds vorige week zijn er door de overheid nieuwe coronamaatregelen bekend gemaakt. Deze maatregelen hebben ook gevolgen voor de badmintonsport. Wij kunnen helaas geen trainingen meer organiseren met de normale groepsgrootte. Vandaar dat wij als commissie een nieuwe trainingsindeling hebben moeten maken, welke ingaat per dinsdag 20 oktober.

17-10-2020: Belangrijke informatie recreantenbadminton

In onze vorige nieuwsbrief hebben we laten weten jullie z.s.m. te informeren over de mogelijkheden om te kunnen spelen en te trainen binnen de nieuwe coronamaatregelen. Gelukkig kunnen we spelen en trainen maar dat hebben we alleen kunnen realiseren in gewijzigde vorm. Dat willen we jullie in het volgende uitleggen.

14-10-2020: Nieuws over coronamaatregelen voor recreanten

Tijdens de persconferentie van 13 oktober zijn verder beperkende maatregelen bekend gemaakt. Dit heeft ook gevolgen voor ons als recreanten.

13-10-2020: Nieuwe coronamaatregelen per 14 oktober 22.00 uur

Vanavond zijn er door de overheid nieuwe coronamaatregelen bekend gemaakt. Dit heeft ook gevolgen voor de badmintonsport. Wat die gevolgen precies inhouden hangt af van het overleg van diverse bonden en NOC*NSF. Dan wordt duidelijk wat het betekent voor de badmintonsport. Zodra dit bekend is (streven is eind van woensdag) zal het gepubliceerd worden op de website en middels een nieuwsbrief.

Overig nieuws van deze maand