Badminton Vereniging Almere

RSS Nieuws

19-05-2022: Verslag Tienentoernooi

Afgelopen zondag 15 mei werd alweer het 2de tienen-toernooi gespeeld. Rond 11 uur kwamen alle enthousiaste spelers de hal binnen druppelen.

10-05-2022: Sporthal Raggers verkocht

Bijna 30 jaar geleden werd door de badmintonvereniging en turnclub besloten om samen een hal te bouwen, dat plan werd onder de daarvoor opgerichte SSF gerealiseerd. Zowel de BVA als de turnclub hebben hier jaren hun huisvesting gehad, waarbij leden van de badmintonvereniging de sporthal en de kantine bemande en ondersteunde.

10-05-2022: Nieuwe secretaris gezocht

In de voorjaars ALV van juni 2022 worden de bestuursleden (her)kozen. Shanice van Stenus heeft aangegeven na vier jaar te zullen stoppen met haar functie als secretaris en daarom is de vereniging op zoek naar een nieuwe secretaris om deze functie, met ingang van augustus 2022, te vervullen.

02-05-2022: Een geslaagde eerste Sponsor-dag bij Badminton Vereniging Almere

Sinds het bestaan van de Badminton Vereniging Almere is voor het eerst een heuse Sponsor-dag georganiseerd op 1 mei jongstleden. Het doel van deze dag was om iets terug te geven aan de sponsors, waarvan velen al jarenlang de BVA steunen; hetzij op financieel - , hetzij in de vorm van prijzen, spelers-tenues etc. Daarnaast bleek het een uitgelezen kans te zijn voor een ieder om zijn of haar netwerk verder uit te breiden.

30-04-2022: Weer een tienen-toernooi op 15 mei!

Als BV Almere hebben we als eens eerder geoefend met ons befaamde 'tienen-toernooi'. We hebben er zelf nog een collage van

Overig nieuws van deze maand