Badminton Vereniging Almere

RSS Nieuws

28-09-2023: Eerste thuiswedstrijd voor F.I.T. Almere

Komende zondag speelt team 1 zijn eerste thuiswedstrijd in sporthal Raggers. Het is de derde van de lopende competitie.

26-09-2023: Nader kennis maken met Dave Khodabux en Alex Vlaar

Na een intensieve training op een zeer warme septemberavond (30 graden) vond er een gesprek plaats met de coach (hierna genoemd Dave) en de teamcaptain (hierna genoemd Alex) van ons F.I.T. team 1.

24-09-2023: F.I.T. Almere onderuit bij Dunlop DKC

Zaterdagavond vond in sporthal Hogeveld in Den Haag de wedstrijd plaats tussen Dunlop DKC tegen F.I.T. Almere in de tweede ronde van de eredivisie. Noah Haase ontbrak vanwege de wereldjeugdkampioenschappen. Hij werd vervangen door Jasper Koppen maar voor de rest kon coach Dave Khodabux een beroep doen op al zijn spelers. Na afloop stond er een 5-3 verlies op het scorebord, mede vanwege een onverwacht verlies van het damesdubbel. Speler/coach Cheryl Seinen sprak na afloop van een leerzaam verlies dat ons alleen maar sterker maakt aan het eind, om te eindigen in het Engels “Sometimes you win, sometimes you learn”.

21-09-2023: Den Haag opnieuw strijdtoneel voor F.I.T. Almere

Na de 6-2 winst afgelopen zaterdag in Den Haag op Drop Shot reist het team van coach Dave Khodabux komende zaterdag opnieuw af naar Den Haag.

17-09-2023: F.I.T. Almere goed uit de startblokken

F.I.T. Almere heeft zaterdagavond haar eerste competitie wedstrijd van het seizoen 2023-2024 overtuigend met 6-2 gewonnen van Drop Shot. Uit in het Haagse Mariahoeve trad de gele brigade aan met een echt Almere team zonder inbreng van buitenlanders.

Overig nieuws van deze maand