Badminton Vereniging Almere

RSS Nieuws

03-03-2024: Help F.I.T. Almere naar de finale!

Op 9 maart is het zover, dan staat de tweede play-off wedstrijd van F.I.T. Almere tegen BC Drop Shot op het programma! Het belooft een spannende strijd te gaan worden in sporthal Raggers.

14-02-2024: Weer een vragen(v)uurtje

De afgelopen twee keer was het een groot succes om een uurtje even te kunnen bomen met bestuursleden over alle zaken gerelateerd aan badminton en de vereniging.

11-02-2024: F.I.T. Almere wint eerste play-off wedstrijd uit bij BC Drop Shot

Zaterdagavond stond de eerste play-off wedstrijd op het programma uit tegen het Haagse Dropshot, waar F.I.T. Almere, nadat de kruitdampen waren opgetrokken, als winnaar uit de bus kwam. De play-offs staan bijna ieder jaar garant voor spannende partijen en dat was nu ook niet anders.

07-02-2024: Eerste play-off voor F.I.T. Almere tegen BC Drop Shot

Omdat F.I.T. Almere als tweede is geëindigd in de eredivisie gaat het spelen om een plaats in de finale om het landskampioenschap op 23 maart. Dunlop DKC wist zich rechtstreeks te plaatsen. Dat gebeurt in een tweeluik met het Haagse BC Drop Shot dat als derde eindigde. De tweede plaats gaf recht op een beslissende thuiswedstrijd en dus speelt ons vlaggenschip eerst uit.

04-02-2024: Data Ouder Kind Toernooi

Beste Jeugdleden, Op zondag 21 April 2024 is het Ouder - Kind Toernooi van BVAlmere. De voorbereidingen gaan door de afdeling Evenementen vanuit de Jeugdcommissie opgestart worden, dus verdere informatie volgt binnenkort !

Overig nieuws van deze maand