Badminton Vereniging Almere

RSS Nieuws

17-10-2021: Vrijwilligers van BV Almere nauw betrokken bij Dutch Open

Vrijwilligers van badmintonvereniging BV Almere waren deze week nauw betrokken bij de Dutch Open in hun eigen stad. Het grote internationale toernooi werd deze week gehouden in de Topsporthal in Almere.

15-10-2021: Geen Senioren training herfstvakantie

Komende week start voor velen de herfstvakantie (16 t/m 24 oktober).

11-10-2021: Badmintonners winnen topper tegen Drop Shot

De badmintonners van BV Almere hebben zondag de topper in de eredivisie tegen BC Drop Shot gewonnen. De ploeg van coach Dave Khodabux was met 5-3 te sterk voor de tegenstander uit Den Haag.

10-10-2021: Ook tegen Drop Shot blijft Avi Air Almere ongeslagen

Het team van coach Dave Khodabux heeft een prima prestatie geleverd door ook de zesde competitiewedstrijd tegen Drop Shot BC met 5-3 te winnen. Beide teams maakten er een aantrekkelijke en spannende wedstrijd van. De toeschouwers werden maar liefst zes keer op een 3-setter getrakteerd. Avi Air Almere is tot nu toe de enige ploeg in de eredivisie zonder nederlaag.

09-10-2021: Komende week Yonex Dutch Open in Topsportcentrum Almere

De Yonex Dutch Open is het grootste internationale badmintonevenement dat Nederland kent. Het evenement heeft een zeer lange traditie in de internationale badmintonwereld en wordt dit jaar al weer voor de 72e keer georganiseerd. Het toernooi maakt deel uit van het circuit van Badminton Europe en de Badminton World Federation. Er doen topspelers mee van over de hele wereld, waarvan vooral Europa en Azië sterk zijn vertegenwoordigd. Natuurlijk zijn jaarlijks ook de Nederlandse toppers van de partij! Op woensdag is toegang gratis maar wel met een online te bestellen ticket.

Overig nieuws van deze maand