Badminton Vereniging Almere

RSS Nieuws

01-12-2022: Kampioenspoule start voor F.I.T. Almere zaterdag uit bij Duinwijck

Na een pauze van 3 weken gaat de competitie in de nationale eredivisie voor F.I.T. Almere in Haarlem van start met de wedstrijden in de kampioenspoule. Het sterke Duinwijck was in de eerste ontmoeting met 5-3 te sterk voor de Almeerders.

13-11-2022: Gedeelde eerste plaats voor F.I.T. Almere

In de laatste ronde van het eerste gedeelte van de reguliere competitie moest F.I.T. Almere dit weekend aantreden tegen nummer 6 van deze competitie, BC Amersfoort. Voor Amersfoort was er nog een kleine theoretische kans om de nummer 5 positie te halen dat recht geeft op kampioenspoule. Voor Almere stond de volgorde van de top-3 op het spel. Door de overwinning vorige week van DKC bij Duinwijck ontstond de situatie dat in plaats van een bijna zekere 2e plaats nu alsnog uitzicht was op de nummer 1 positie maar dat een derde plaats een nog reëlere mogelijkheid was. In de wetenschap dat DKC tegen de nummer laatst Amor speelde was eigenlijk op voorhand een 8-0 vereist.

11-11-2022: Laatste wedstrijd eerste competitiedeel voor F.I.T. Almere

Komende zaterdag speelt team 1 zijn laatste wedstrijd van het eerste competitiedeel. F.I.T. Almere heeft zich, samen met Duinwijck en DKC, reeds geplaatst voor de kampioenspoule. Maar de wedstrijd in en tegen Amersfoort is nog zeker wel van belang. Een hogere plaats in de eindrangschikking levert meer mee te nemen bonuspunten op naar de kampioenspoule.

06-11-2022: F.I.T. Almere boekt zwaar bevochten zege bij VELO

Het eerste team heeft tegen VELO een 5-3 overwinning behaald. Vanzelf ging het zeker niet. Er moesten maar liefst vijf 3-setters aan te pas komen om de zege voor Almere binnen te halen. Niet in de sterkste opstelling. Zo speelde Kirsten de Wit deze dag nog de halve finale dames dubbel op het Hongaars Open. Ook Lauren Middleton en Noah Haase ontbraken. Cheryl Seinen speelde nog wel de dames dubbel maar moest daarna geblesseerd afhaken. Bij VELO kon Nick Fransman door een blessure geen derde game spelen tegen Dennis Koppen die dus de partij won.

03-11-2022: F.I.T. Almere zaterdag op bezoek bij VELO

Komende zaterdagavond strijdt team 1 om de punten in Wateringen. VELO bezet momenteel de vierde plaats met een achterstand van 7 punten op Almere. VELO pakte in de laatste twee wedstrijden 15 punten tegen resp. Smashing en Hoornse.

Overig nieuws van deze maand