Badminton Vereniging Almere

RSS Nieuws

17-09-2018: Wedstrijden Speelweek 2 (17-23 sept)

Hieronder de wedstrijden welke gespeeld worden in speelweek 2 (17-23 sept). De bardiensten voor het weekend zijn ook al bekend. Zaterdagavond staat Team 3 achter de bar. Zondagmorgen bemant team J12 de bar en zondagmiddag staat Team 8 de bardienst te draaien.

17-09-2018: Badminton voor de mini's

In het seizoen 2016/2017 is onze vereniging gestart met badmintonlessen voor kinderen in de leeftijd van 4-7 jaar oud en dat is een groot succes. Iedere woensdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur kunnen de mini's kennis maken met de badmintonsport in Sporthal Raggers in de Almeerse Parkwijk. Op speelse wijze worden de beginselen van onze sport bijgebracht onder leiding van gediplomeerd trainer Emmy Vlaar.

15-09-2018: Herstel van AviAir tegen Smashing

AviAir Almere heeft in zijn tweede wedstrijd een 6-2 overwinning geboekt op Smashing in Wijchen. Het kersverse lid Amy Tan kende een uitstekende start door haar enkel- en mixpartij te winnen. De laatste partij van de avond was ook de meest vermakelijke. Dave Khodabux en Georgy van Soerland verloren weliswaar hun mix van Roy Reijbroek en Lieke Maes maar die partij was toch wel een spektakelstuk. In de tweede game was het over en weer game- en matchpoint dat uiteindelijk met 30-28 werd gewonnen door Roy en Lieke. Het fotoalbum van de wedstrijd is te zien via deze link.

15-09-2018: Bereikbaarheid Sporthal Raggers weekend 15-16 sept

In het weekend van 15-16 september zijn er werkzaamheden aan de a6. De afslag naar Sporthal Ragger ligt precies in het traject waar de werkzaamheden gedaan worden. Rijkswaterstaat verwacht dat er vertragingen zijn tussen afslag Almere-Haven en Almere-Buiten. Mocht u vanaf Amsterdam komen is het misschien aan te raden om afslag "Almere -Muziekwijk - Literatuurwijk - Ring N702" te nemen en via de Hogering de sporthal Raggers te bereiken. U dient dan wel bij het opgaan van de A6 de rechterrijbaan aan te houden.

13-09-2018: De vertrouwde klok in ere hersteld

De oude digitale klok was aan renovatie toe. Echter was de techniek zo verouderd dat dit geen optie meer was. Voor bijna elke klus hebben we wel iemand binnen de vereniging die dat op zich wil nemen maar zo'n klok vervangen? Jazeker, Peter van Soest, van de recreantencommissie, is erin geslaagd. Velen keken nog automatisch naar de plek waar de oude klok hing maar tevergeefs. Maar dankzij ingenieus werk van Peter hebben we weer een klok zoals die in een sporthal hoort. En op de oude plek.

Overig nieuws van deze maand