Badminton Vereniging Almere

RSS Nieuws

31-05-2020: Buitentraining voor de jeugd

De trainingen (weliswaar buiten, maar iets is beter dan niets) zijn voor de jeugdspelers van BV Almere weer gestart. Het is heerlijk om te zien hoe de kinderen genieten, alhoewel het nog geen badminton is.

27-05-2020: Aankondiging Algemene Ledenvergadering

Het jaar 2020 verloopt voor heel de wereld anders dan gepland. Het corona virus heeft veel gevolgen gehad voor de wereld en ook de badmintonwereld is hard getroffen. Toch komt er een nieuw seizoen aan en achter de schermen blijft het bestuur druk bezig om alles zo goed mogelijk te regelen. Daarom willen wij hierbij aankondigen dat de ALV er weer aan komt.

21-05-2020: Ilse Vaessen zet punt achter badmintoncarrière: interview

Ilse Vaessen van Badmintonvereniging Almere heeft een punt gezet achter haar carrière. De 34-jarige routinier neemt deze beslissing vanwege een protesterend lichaam en een drukke baan.

19-05-2020: Ook de captain tekent bij!

De kersverse opvolger van captain Khodabux, Alex Vlaar, heeft te kennen gegeven graag bij te tekenen bij zijn 'cluppie'.

13-05-2020: Adam Hall verlengt verblijf in Almere

De Schotse Adam Hall heeft het erg naar zijn zin bij 'zijn' club BV Almere. Toen we hem vroegen of hij nog langer in het geel wilde blijven spelen, antwoordde hij dat die kleur hem normaal niet staat, maar dat hij er graag in speelt.

Overig nieuws van deze maand