Badminton Vereniging Almere

RSS Nieuws

19-03-2023: Recreanteninterland Nederland - India

Op 19 maart werd de "interland" gespeeld tussen de recreanten van BV Almere uit Nederland en India. De wedstrijd eindigde in een dikke overwinning voor India. Het werd afgesloten met een maaltijd uit de Indiase keuken. We kijken dan ook erg uit naar de return. Een van de Indiase deelnemers maakte een verslag.

18-03-2023: Opening kantine

Op vrijdag 24 maart zullen de deuren van de kantine opnieuw geopend worden. De inloop is om 20.00 uur en rond 20.30 uur zal de officiële opening plaats vinden. Wij zouden het fantastisch vinden als we met z'n allen kunnen toosten op een mooie toekomst met een vernieuwde kantine. Komen jullie ook een kijkje nemen en ons nieuwe assortiment proeven?

12-03-2023: Gehavend F.I.T. Almere loopt finale landschapskampioenschap mis

In een goedbezochte en sfeervolle wedstrijd in Den Haag heeft F.I.T. Almere in een spannende play-off wedstrijd tegen DKC naast de finale van het landskampioenschap gegrepen. De onrustige voorbereiding werd een weerbaar F.I.T Almere alsnog te machtig.

09-03-2023: F.I.T. Almere strijdt voor finaleplek landskampioenschap

Zaterdag 11 maart reizen de badmintonners van F.I.T. Almere af naar Den Haag. Om 19.00 uur beginnen zij aan de tweede wedstrijd in de halve finale van de play-offs eredivisie tegen Dunlop-BC DKC.

09-03-2023: Bedankt VriendenLoterij!

De VriendenLoterij blijkt wederom een grote sponsor voor de BVA te zijn! Met de hoge energierekeningen is de loterij clubs tegemoet gekomen die dit zelf moeten bekostigen. Nu wij dit tegenwoordig zelf betalen zijn deze extra inkomsten zeer welkom!

Overig nieuws van deze maand