Badminton Vereniging Almere

RSS Nieuws

18-12-2017: BV Almere verstevigt koppositie

De badmintonners van BV Almere hebben dit weekend hun koppositie in de kampioenspoule verstevigd. Op zaterdag won Almere met 8-0 van Amersfoort en zondagmiddag werd VELO met 6-2 verslagen.

17-12-2017: Jelle Maas wint Yonex Italian Open

Jelle Maas kwam dit weekend niet in actie voor AviAir Almere en daar had hij een goede reden voor. Hij speelde in Milaan de Yonex Italian Open en hij speelde er niet alleen, hij won ook het mannendubbel samen met Robin Tabeling en dat kunnen we rangschikken onder de categorie uitmuntend!

17-12-2017: AviAir Almere zet landskampioen VELO met 6-2 aan de kant

AviAir Almere heeft opnieuw goede zaken gedaan in de kampioenspoule. Landskampioen Le Credit Sportif VELO werd met 6-2 aan de kant gezet. Bij de eerst 2-0 opgelopen achterstand leek winst er even niet in te zitten maar de zes daarop volgende partijen werden allemaal gewonnen. Duinwijck won met 7-1 van FZ Forza Amersfoort waardoor de voorsprong van koploper Almere 7 punten bedraagt. Duinwijck is op 6 januari in Haarlem de volgende tegenstander op weg naar een finaleplaats om het landskampioenschap.

17-12-2017: Badminton voor de mini's

Vorig seizoen is onze vereniging gestart met badmintonlessen voor kinderen in de leeftijd van 4-7 jaar oud. Iedere woensdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur kunnen de mini's kennis maken met de badmintonsport in Sporthal Raggers in de Almeerse Parkwijk. Op speelse wijze worden de beginselen van onze sport bijgebracht onder leiding van gediplomeerd trainer Emmy Vlaar.

16-12-2017: AviAir op koers na 8-0 uitzege op Amersfoort.

AviAir Almere is goed op weg naar een finaleplaats om het landskampioenschap. In en tegen Amersfoort werd met 0-8 gewonnen en de concurrenten DKC en Duinwijck speelden tegen elkaar met 4-4 gelijk. In het eerste deel van de competitie waren er nog 4 wedstrijden waar een derde game beslissing moest brengen, nu was het er maar 1. Morgen staat de topper tegen regerend landskampioen Le Credit Sportif VELO op het programma. De vorige ontmoeting eindigde in een 7-1 overwinning in Almeers voordeel. Zo makkelijk zal het morgen niet worden. Uw steun is vanaf 14.00 uur in Sporthal Raggers zeker nodig.

Overig nieuws van deze maand