Badminton Vereniging Almere

RSS Nieuws

25-01-2020: Fietsendief actief

Er zijn een aantal meldingen binnen gekomen (van ouders) van leden dat hun fiets is gestolen. Let er dus goed op en heb je de mogelijkheid om je fiets vast te zetten doe het dan. Meld een verdachte situatie altijd bij je trainer of begeleider.

23-01-2020: Laatste competitiewedstrijd AviAir Almere

Zaterdag 25 januari speelt AviAir Almere de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Drop Shot uit Den Haag komt op bezoek. Drop Shot presteert dit seizoen verrassend goed en heeft zich inmiddels geplaatst voor de play-offs waarin het met de huidige titelhouder Duinwijck zal strijden om de andere finaleplaats waarvoor Almere zich reeds heeft geplaatst.

22-01-2020: Team 4 kampioen in de tweede divisie

Op zaterdagavond 18 januari was het zover. Team 4 mocht aantreden voor de ‘kampioenswedstrijd’. Met maar liefst 21 punten voorsprong op de nummer 2 was het de taak van Georgy, Deborah, Mitch en Joost om vier punten binnen te halen om het kampioenschap definitief binnen te halen.

21-01-2020: Met de supportersbus naar de finale in Den Bosch

Met nog één wedstrijd is AviAir Almere verzekerd van een plek in de finale! We gaan naar Den Bosch! De eerste helft van de competitie was AviAir Almere ongeslagen en geëindigd met een voorsprong van 9 punten. Het sublieme spel hebben ze kunnen voortzetten in de kampioenspoule, waardoor ze al 16 punten voor staan en zeker zijn van de finale op 7 maart.

20-01-2020: Badmintonners bereiken finale landstitel

De badmintonners van AviAir Almere BV hebben zich zondagmiddag geplaatst voor de finale om het landskampioenschap. Het team van coach Dave Khodabux had in het duel tegen Duinwijck in Haarlem nog drie punten nodig. Deze werden met een 7-1 overwinning ruimschoots binnengehaald.

Overig nieuws van deze maand