Badminton Vereniging Almere

RSS Nieuws

24-07-2021: Trainingen senioren seizoen 2021/2022

De zomer is in volle gang en vele leden genieten van een welverdiende vakantie. De commissies zijn ondertussen alweer druk bezig met de voorbereidingen voor seizoen 2021/2022. Vanaf dinsdag 10 augustus 2021 begint het nieuwe seizoen officieel! Helaas is corona nog steeds een onderdeel van ons leven. Inschrijven voor trainingen* en buiten de baan 1,5 meter aanhouden is dus nog steeds verplicht. Zoals gebruikelijk hebben we onze trainingen voor de wedstrijdspelers op de dinsdag, woensdag en donderdag gepland. De groepen zijn wel vol maar de praktijk van afgelopen seizoen leert dat het mogelijk is.

23-07-2021: Volg hier Cheryl op de Olympische Spelen in Tokio

Cheryl Seinen, spelend voor team 1, heeft zich met dubbelpartner Selena Piek geplaatst voor de Olympische Spelen in Tokio. Een droom voor elke topsporter. Via dit bericht kan je de prestaties van Cheryl volgen en wordt deze pagina na elke wedstrijd aangevuld.

14-07-2021: Weer titel voor Kirsten de Wit en derde plaats voor Noah Haase

Kirsten de Wit was opnieuw de beste op een internationaal toernooi. Afgelopen maand won Kirsten met Jaymie Laurens de titel op de Spanish Junior International en deed dat opnieuw op het Bulgaars Junior International. Noah won afgelopen weekend de titel in het enkelspel op het Bulgarian U17 International en nu halve finalist maar moest na een spannende partij de winst aan zijn opponent laten.

14-07-2021: Bekendmaking namen team 1 spelers van 2040

Na maanden van onderhandeling is het BV Almere eindelijk gelukt om twee nieuwe toppers voor het Almeerse team 1 vast te leggen voor de toekomst.

11-07-2021: Noah Haase wint Bulgarian U17 International

BV Almere-speler Noah Haase heeft in het Bulgaarse Svilengrad de titel veroverd in het heren enkel.

Overig nieuws van deze maand