Badminton Vereniging Almere

RSS Nieuws

10-01-2021: Seizoen badmintonners BV Almere gaat als een nachtkaars uit

Het seizoen van de badmintonners van BV Almere lijkt als een nachtkaars uit te gaan. De Almeerders die uitkomen in de eredivisie zullen voorlopig niet meer in actie komen. Alle ploegen uit de eredivisie hebben samen met de Nederlandse badmintonbond besloten om de competitie voorlopig niet meer te hervatten.

01-01-2021: Nieuwsbrief januari 2021

Allereerst wenst het gehele bestuur van BV Almere al haar leden een veilig en sportief nieuwjaar. We hopen dat dit jaar het coronavirus langzaam zal verdwijnen en we met zijn allen weer voluit kunnen doen wat ons verbindt, namelijk badmintonnen.

23-12-2020: René Wu wil met sporten gezond blijven

René Wu uit Almere denkt dat zijn sportieve levensstijl een positief effect heeft op zijn gezondheid. Twee van de drie ouderen in Nederland bewegen te weinig. Dit geldt niet voor de 75-jarige badmintonveteraan, want bij Wu staan wekelijks diverse sportactiviteiten op de agenda.

14-12-2020: Geen badminton t/m 19 januari 2021

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen die door de regering zijn opgelegd zal Sporthal Raggers m.i.v. 15 december t/m 19 januari 2021 niet toegankelijk zijn om te badmintonnen. We zullen jullie nader informeren indien hier verandering in komt.

11-12-2020: Dit jaar geen oliebollen door team 21

Helaas kunnen we dit jaar geen oliebollen voor u bakken. We zijn al maanden niet in de kantine geweest en is de keuken apparatuur al lange tijd niet gebruikt. Belangrijker is echter dat we de oliebollen met vijf personen bakken. In de keuken kunnen we geen 1 1/2 meter afstand houden, dus vinden we het niet verantwoord. Hopelijk volgend jaar beter!

Overig nieuws van deze maand