Badminton Vereniging Almere

RSS Laatste reacties op nieuwsberichten

 1. Ronald Duijne in “Seizoen badmintonners BV Almere gaat als een nachtkaars uit”:

  Heel jammer. Sterkte en hopen dat we snel weer kunnen sporten!

 2. Henk Mostert in “Seizoen badmintonners BV Almere gaat als een nachtkaars uit”:

  Jammer.

 3. Cock in “René Wu wil met sporten gezond blijven”:

  Leuk interview Rene.
  Een heel goed voorbeeld voor al de wat oudere mensen.

 4. Jorg Monker in “René Wu wil met sporten gezond blijven”:

  Ha die René, nou das nou ook toevallig, zag ik je gisteren op de treurbuis voorbij komen, geinig zeg. Je bent goed bezig, ik was in 2017 bijna de gehele zomer in Almère bij Luuk de Vries op bezoek.
  Als ik geweten had dat je daar woont dan was ik langs gefietst.
  Van hem moet je de groeten hebben. Bel eens 06 41743601
  Gr. Jorg

 5. John in “Dit jaar geen oliebollen door team 21”:

  Jammer hoor

 6. Krijn in “Leden gezocht voor werkgroep reserveringsapplicaties”:

  Ik geloof zelf niet in alles in één applicatie willen proppen. Maar het is me ook niet helemaal duidelijk wat de vereniging nou precies wil(de).

 7. Belinda in “Leden gezocht voor werkgroep reserveringsapplicaties”:

  @krijn

  Maar voor het rouleren hebben we toch al een applicatie. En die werkt super.
  Zou het dan niet verstandiger zijn om in de huidige applicatie te kijken naar een mogelijkheid om daar ook de reserveeroptie in te bouwen.

  Jij geeft aan beide naast elkaar te gebruiken, maar het nieuwsbericht gaat nu juist over het gebruiken van 1 applicatie voor alles. Ik citeer "Omdat wij als vereniging gebruik willen maken van één systeem willen we de diversen mogelijkheden naast elkaar leggen"

 8. Andrea in “Dit jaar geen oliebollen door team 21”:

  Begrijpelijk maar wél jammer! Ik wens jullie fijne feestdagen en een mooier, leuker en gezond 2021!

 9. Teus in “Geen badminton t/m 19 januari 2021”:

  Best positief is:
  Dat we het eens kunnen zijn tijdens deze lastige Corona situatie.
  Dit gaat ook weer over en dan moet er zeker nog wel een badminton vereniging bestaan. Dus ja :SAMEN DOEN .

 10. Conny in “Geen badminton t/m 19 januari 2021”:

  Ik snap dat de gedachte frusterend is, dat als je ergens voor betaalt je dan ook waar voor je geld wilt hebben. Dit zijn echter zulke bijzondere omstandigheden waar niemand iets aan kan doen. Ik denk dan ook dat alle leden het fijn vinden dat er ook volgend seizoen nog steeds een gezellige leuke club blijft bestaan waar je weer volop kan badmintonnen. Bij mijn sportschool betaal ik het lidmaatschap ook gewoon door alhoewel ik sinds maart niet meer ben geweest.
  Je bent lid van een vereniging in goede en kwade dagen zullen we maar zeggen en ik hoop dan ook dat alle leden mee willen helpen BVA deze moeilijke periode door te helpen.

 11. Imke Hidma in “Guus Wiesemann overleden”:

  Hoi,

  Op deze manier hebben wij vernomen van dit vreselijke nieuws. Hij trainde bij ons ook en zullen hem missen. Wij wensen jullie veel sterkte in deze moeilijke tijd namens BC de Riebeeck te Hilversum.

  Imke Hidma
  voorzitter BC de Riebeeck

 12. Stephan in “Geen badminton t/m 19 januari 2021”:

  Belinda vat het goed samen.

  Natuurlijk is het vervelend dat je niet kunt badmintonnen maar dit 'leed' valt in het niets vergeleken met die mensen die er echt door worden getroffen. Denk aan de drukte in de zorg en het verlies van banen.

 13. Arjan Rodenburg in “Geen badminton t/m 19 januari 2021”:

  Bedankt Belinda. Mooie woorden waar ik niets aan heb toe te voegen!

  Daarnaast is het goed om te melden dat de vereniging een subsidie van de overheid heeft ontvangen. Door deze extra bijdrage in de clubkas zijn de contributies voor het seizoen 2020-2021 gelijk gebleven aan die van vorig seizoen.

 14. Krijn in “Leden gezocht voor werkgroep reserveringsapplicaties”:

  @Belinda: Helemaal begrijpelijk. Zie als voorbeeld de zaterdag op https://demo.baanindeling.app/ — wat je beschrijft kan hiermee prima; deze applicatie is (sinds vorige week, mede door reacties op dit bericht) flexibel genoeg om gewoon een tijdsblok te reserveren voor een hele groep (maximaal 30 bijvoorbeeld), zonder specifieke banen en medespelers te moeten selecteren.

  En niemand had het over het huidige afhangsysteem afschaffen, volgens mij. Het is toch prima mogelijk om beide systemen naast elkaar te gebruiken, of zelfs samen te laten werken? Eén voor het (grofweg) reserveren van een tijdsvak (door alle leden), en één voor het rouleren van spelers die op dat moment in de hal zijn (zoals het nu al gebeurt bij de recreanten).

  Als er überhaupt weer gespeeld mag worden, natuurlijk :)

 15. Belinda in “Leden gezocht voor werkgroep reserveringsapplicaties”:

  De baanindeling.app behelst alles wat we nu bij BVA juist niet wilden (althans de recreanten)

  Het maakt dat mensen vooraf samen banen kunnen indelen, zelf de speelsterktes van hun tegenstanders kunnen (niet per definitie zullen) bepalen.

  Met het huidige systeem schrijf je je gewoon in, je reserveert een uur speeltijd. En het afhangsysteem deelt je netjes in waarbij goed met de roulatie rekening gehouden wordt. We hebben qua reservering niet meer nodig dan wat we nu hebben. Gewoon een tijdsblok reserveren.

  Ik zie (zeker voor de recreanten) geen voordelen in deze app

  Enige minpunt vind ik nog altijd dat je door de geringe speelmogelijkheden. Met geen competitie kan de woensdag avond terug naar de recreanten, of creeer extra vrij spelen uren in de weekenden, dan is de hal wel voor ons gereserveerd, maar gebruiken die niet voor wedstrijden.