Badminton Vereniging Almere

Jeugd

Onze badmintonvereniging heeft zo'n 200 jeugdspelers. Als je lid bent van onze vereniging, kun je twee keer per week komen trainen in Sporthal Raggers. Op welke momenten je training hebt, is afhankelijk van je niveau. De trainingstijden kun je vinden op deze pagina.

Als je beter wilt worden in badminton ben je bij ons op de juiste plek. We hebben een succesvolle jeugdopleiding, waar talentvolle jeugdleden zich verder kunnen ontwikkelen. In de afgelopen jaren hebben verschillende jeugdleden inmiddels meer dan 60 nationale titels op hun naam geschreven en drie jeugdspelers hebben zelfs de officieuze Europese titel behaald!

Onze vereniging doet op alle niveaus mee aan de competitie, dus zowel voor beginners als voor gevorderden zijn er genoeg mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Competitiewedstrijden zijn meestal op zondagochtend. Als je competitie speelt heb je in de periode van september t/m maart ongeveer elke twee weken een wedstrijd.

Gezelligheid en plezier vinden we ook heel belangrijk. Jaarlijks worden onder andere het pepernotentoernooi, het ouder-kindtoernooi, de champions league(opstart competitie) en de seizoensafsluiting georganiseerd. Zo kun je nieuwe vrienden maken en anderen ontmoeten die net zo gek zijn op badminton als jij!

Ben je nog geen lid van BVA, maar lijkt het jou ook leuk om te badmintonnen? Lees dan verder onder Inschrijven Proefles.

Het laatste jeugdnieuws