Badminton Vereniging Almere

Reactie op commotie over voorlopige teamopstelling

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. mark op 26-05-2004 om 14:12 uur

    ik von t nie zo slecht hoor

  2. Erik Drees op 26-05-2004 om 14:12 uur

    Ik ben ervan overtuigd dat het samenstellen van de teams een moelijke klus is, en om dat ieder jaar weer te blijven doen. Mede omdat er ieder jaar natuurlijk negatieve reacties volgen, en naar ik aanneem zelden positieve. Maar daarin is badminton denk ik niet anders dan andere sporten. Jullie hebben natuurlijk het beste voor met de vereniging, en handelen daarnaar. Ik heb een afspraak gemaakt voor 3 juni a.s., en zal zeker voorbereid verschijnen, om oplossingsgericht mee te denken. Tot dan. Alleen de tijd weet ik nog niet.

  3. Ditteke Verhoef op 12-06-2004 om 10:42 uur

    Ik (en met mij waarschijnlijk veel anderen) ben heel benieuwd wanneer nu de definitieve opstelling bekendgemaakt wordt!

Reageer op dit bericht (“Reactie op commotie over voorlopige teamopstelling ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)