Badminton Vereniging Almere

Team 1 bedankt medewerkers en sponsors

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Staats op 16-06-2004 om 17:43 uur

  Een zeer geslaagde bijeenkomst, dat zonder meer. Ook de aanwezige sponsors hebben zich vermaakt en het was zelfs aanleiding voor een van de sponsors om aan te geven dat hij graag naamsponsor van team 1 wil worden. En dat gaat gebeuren ook. Binnenkort zullen we de nieuwe shirtsponsor van team 1 onthullen en dan kan het bedrijf zich ook voorstellen.
  De organisatoren Cock, John en Rob verdienen een pluim. En Cock mag zichzelf als manager van team 1 beslist niet vergeten in de opsomming van de vrijwilligers van team 1!!!!

 2. Henk Staats op 16-06-2004 om 17:47 uur

  Nu de nieuwe shirtsponsor bekend is heeft Donovan Cuntapay, directeur-eigenaar van D-Flex en speler van team 1, opdracht gekregen een flitsend mooi nieuw shirt voor team 1 uit te zoeken. De bedoeling is, als het allemaal lukt, dat de shirtjes ook voor andere teams (senioren en jeugd)te koop zijn.

 3. Henk Mostert op 16-06-2004 om 20:06 uur

  Wij hebben geen moment spijt gehad dat wij zondag niet naar (ons buitenverblijf in) Loosdrecht konden. Complimenten voor de verzorgers en organisatie. Zeer geslaagd en zonder meer voor herhaling vatbaar en dan maar hopen dat we volgend jaar meer sponsoren als mogen verwelkomen.

 4. John op 23-06-2004 om 19:27 uur

  Ja ja ik was wat later dan schijnbaarbaar afgesproken maar zoals de meesten wel weten als het gezellig is en er is voldoende eten en drinken dan blijf ik meestal wel om de boel af te sluiten.
  Cock jij ( en Wij ) hebben dit weer prima geregeld.
  Erg Leuk allemmal.

Reageer op dit bericht (“Team 1 bedankt medewerkers en sponsors ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)