Badminton Vereniging Almere

Zondag 23 januari geen vrij spelen

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. John op 20-01-2005 om 15:46 uur

  Duidelijk lijkt me, maar kom dan lekker allemaal kijken naar team 1

 2. pascal op 21-01-2005 om 15:16 uur

  jammer dat er geen vrijspelen is.....ik heb erg lang geen tijd meer gehad om te spelen....en het enige wat ik nog kan is vrijspelen :S en dat gaat dan ook niet door :P maargoed niet erg...kom er wel overheen...misschien dat ik even kom kijken bij het eerste team...lijkt me wel weer een keer leuk...kom ik weer mensen tegen die ik al een jaar niet gezien heb (sinds ik gestopt ben met badminton)

 3. anjelica op 30-10-2005 om 18:12 uur

  ik kom om te vrij spelen dus
  ja nu meteen

Reageer op dit bericht (“Zondag 23 januari geen vrij spelen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)