Badminton Vereniging Almere

Gezocht: op-/afbouwvrijwilligers

In de afgelopen jaren waren er (als team 1 thuis moest spelen) een vaste groep van mensen die zorgden voor het opbouwen van de tribunes en na afloop van de wedstrijden. Helaas waren dat mensen die zich normalerwijze bezig houden met trainen van dat zelfde team samen met bestuurders. Nu is het niet zo dat bestuurders dat niet zouden moeten doen maar zij steken al zoveel uren in Badminton.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. daan leenders op 22-06-2005 om 22:36 uur

    ik wil graag helpen

  2. t. van groenigen op 24-06-2005 om 19:22 uur

    ik zat er toch al in voor het op en afbouwen.

  3. Rinske op 02-10-2005 om 22:30 uur

    Ik help best eigenlijk altijd wel met afbouwen en dat wil ik ook wel blijven doen. Als jullie me nodig hebben wil ik ook wel helpen met het opbouwen. groetjes rinske

Reageer op dit bericht (“Gezocht: op-/afbouwvrijwilligers ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)