Badminton Vereniging Almere

DataBalk Almere wint uit van Duinwijck met 0-8

Vastspeler Stephan Branderhorst was verhinderd en DataBalk Almere deed derhalve een beroep op Erik Staats. Uit in Haarlem werd het opnieuw 0-8 voor DataBalk Almere en dat is de derde overwinning op rij met deze cijfers, hetgeen toch opmerkelijk mag worden genoemd.

Marco den Haan won zijn single uiteindelijk vrij eenvoudig in twee games. Erik Staats moest echt aan de bak in zijn single. Zijn laatste serieuze single dadeert van acht maanden terug dus dat was wennen. Hij won wel in twee games.

Monique van de Woude won haar single eveneens in twee games. Opvallend haar sterke smashes en stevige clears afgwisseld met het korte werk. Yvonne Hoogland won eveneens in twee games. Het zag er niet naar uit want in de eerste game stond zij nog met 10-3 achter. Toch won zij met 10-13! Een knappe prestatie, dat zonder meer.

In het herendubbel moesten Joerie Kraaijenstein en Erik Staats vol an de Bak. De eerste game werd in de verlenging gewonnen. De tweede game was het aanzienlijk eenvoudiger voor het DataBalk Almereduo. Het damesdubbel was ook voor de Almeerders. Monique van de Woude en Yvonne Hoogland waren duidelijk beter op dreef.

In hoeveel games de gemengd dubbels gewonnen zijn, is mij niet bekend. Zij werden gewonnen en dat is het belangrijkste. Winst dus voor Yvonne Hoogland met Joeri Kraaijenstein en voor Marco den Haan met Monique van de Woude.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Monique op 13-10-2005 om 12:18 uur

    Heej, ik wilde even reageren op het feit dat ik Monique van der WoudeN heet. :) verder mooi verslag, en teamgenootjes..ik ben trots op jullie:)
    groetjes Monique!

  2. Henk Staats op 13-10-2005 om 12:49 uur

    Ik zal er persoonlijk voor zorg dragen dat je er een N bij krijgt.

Reageer op dit bericht (“DataBalk Almere wint uit van Duinwijck met 0-8 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)