Badminton Vereniging Almere

Einde aan vrijspelen op zondagmiddag

Tot mijn spijt moet ik het vrijspelen op de zondagmiddag laten vervallen.

Tot nu toe 16 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Krijn op 10-10-2005 om 13:10 uur

  Hmm, erg zonde (ook al was ik niet echt vaak van de partij op zondag).

  Henk; jij bedankt voor alle keren dat je de zaal wél opengehouden hebt!

 2. Margo op 10-10-2005 om 14:49 uur

  Jammer dat het komt te vervallen. Het was een mooie gelegenheid om met mijn jonge dochter eens te gaan badmintonnen.
  Henk, in ieder geval bedankt dat je tot nu toe wel altijd hebt gedaan.

 3. ruben wijnands op 10-10-2005 om 18:15 uur

  Ik vind het heel erg want ik vond het ook leuk om mijn vader mee te nemen en met de buurjongens Richard en Mark te badmintonnen.

 4. tom op 11-10-2005 om 08:42 uur

  jammer vleden jaar trainde we altijd op de zondag met een wedstrijdje tegen anderen

 5. Joy Pengel op 12-10-2005 om 15:15 uur

  Heeeeeeeeeeeeel jammer. Ik vond het altijd leuk om met Kim, mijn neefjes en anderen die dag extra te trainen.

 6. Kim Pengel op 12-10-2005 om 19:52 uur

  HeEl JaMMEr!!!
  IK Ga NoRMAAl gEsprOkuh met MiJn FrieNDs Daar SpeLuH dan DAt is Altijd hEEL GEzellIE!!!
  JaMMEr!!!

  Ik HOOp DaT hEt wEl tERuG KOmt... :'(

  doeg

 7. Frank Bosch op 13-10-2005 om 15:31 uur

  Jammer hoor Henk. Bedankt voor je inzet al die tijd. Is er nog een kans dat iemand het van je overneemt?

 8. Otto van Stenus op 15-10-2005 om 13:43 uur

  Ook ik zou Henk willen danken voor zijn inzet om de zaal op zondag te openen en de boel in goede banen te leiden. Helaas was de zondag voor mij de enige gelegenheid om tot spelen te komen omdat ik door drukke werkzaamheden, door de week gewoonweg niet kan. Voor mij is deze beslissing dus buitengewoon vervelend omdat ik nu contributie betaal als recreant en dus niet kan spelen (een hele enkele uitzondering wellicht daargelaten). Vandaar dat ik afgelopen week contact met het bestuur heb gezocht en mij als vrijwilliger heb aangemeld om deze zondagtaken van Henk over te nemen. De kans dat de stichting op haar besluit terugkomt is heel klein begrijp ik maar ik wil dat men weet dat er wel degelijk een alternatief is. In mijn dagelijkse werk op het Europese hoofdkantoor van een Japans cameraconcern ben ik o.a. verantwoordelijk voor security- en riskmanagement en weet dus wat er bij dit soort zaken komt kijken en weet ook heel goed wat verantwoordelijksbesef inhoudt. Als het goed is wordt er begin november weer vergadert en zou dit punt op de agenda komen te staan. Inmiddels heb ik behoorlijk wat mensen in de zaal gesproken en de algemene teneur is dat de zondag gewoon beschikbaar moet blijven voor eenieder die wil spelen: jeugd, senioren, recreanten, competitiespeler, intern als extern (uiteraard wel na het voldoen van de 2.50 Euro...). Laten we hopen dat er, evt. na het maken van nieuwe richtlijnen en aangescherpte spelregeltjes de zondag gewoon voor iedereen beschikbaar blijft....

  Met vriendelijke groet,
  Otto van Stenus

 9. Ernst van Stenus op 15-10-2005 om 15:28 uur

  Ook ik wil Henk bedanken voor zijn werkzaamheden op de "vrije zondag". Zelf ben ik geen lid van de vereniging, maar ik heb twee dochters die wel lid zijn. Van de vrije zondag werd dankbaar gebruik gemaakt door mijn dochters. Het is toch fantastisch om te zien hoe de jeugd met elkaar speelt.Of het nu recreanten, jeugdspelers of competitiespelers zijn, alles speelt.
  Het is dan toch wel jammer dat het bestuur bsloten heeft om te stoppen met de vrije zondag.Ik ben zelf bereid
  om mijn wedstrijdrooster aan te passen.
  Ik hoop dat het bestuur terugkomt op de beslissing.

  Vriendelijke groet,
  Ernst van Stenus

 10. paula wijnands op 16-10-2005 om 09:05 uur

  Door mijn zoontje Ruben en mijn man john werd er veel gebruik gemaakt van de zondagen. Nu is mijn vraag, gaat het hier ook om de kantine. Misschien kort door de bocht maar die kantine kan toch gewoon dicht blijven. Als er maar gebadmintond kan worden. Mijn man is geen lid maar wel bereid die zaal te openen en te blijven tot sluitingstijd en misschien met hem nog wel andere (misschien per toerbeurt) of dat iemand om 14.00 en 17.00 komt om te openen en te sluiten of zo. Hier moet toch een oplossing voor bedacht kunnen worden....

 11. Maurice op 16-10-2005 om 11:08 uur

  Ik vind het ook erg jammer dat we zondag niet meer even kunnen badmintonnen. Ik hoop dat er een oplossing voor word gevonden.

  P.S. Respect voor Henk, die alle keren de zaal wél opengehouden hebt.

 12. Leon Spruijt op 17-10-2005 om 09:30 uur

  Ik heb pas kortgeleden gehoord dat de mogelijkheid bestond om op zondag vrij te spelen. Zelf ben ik geen lid maar door deze vrije zondag heb ik wel de kans om samen met mijn zoon eens een potje badminton te spelen. Ik zou het daarom wel erg jammer vinden wanneer dit niet meer kan.

 13. Silvia op 17-10-2005 om 14:05 uur

  Alle respect voor het besluit van Henk, maar ik vind het heel jammer dat deze mogelijkheid is komen te vervallen.

  Ik hoop dat het bestuur op de beslissing de zondag te sluiten wil terugkomen. Ook ik ben bereid op vrijwillige basis hiertoe een bijdrage te leveren.

  PS: Henk bedankt voor alle zondagen tot nu toe!

 14. Rinske op 24-10-2005 om 18:59 uur

  Heel erg jammer :(!
  maar Henk heel erg bedankt !

 15. Gien op 04-01-2006 om 16:49 uur

  Weet iemand of er al meer bekend is? Stopt het echt definitief? Niks meer aan te doen? Ook niet met de mesen die op deze site hebben aangegeven mee te willen werken? Of heb ik wat gemist?

 16. paul leenders op 05-01-2006 om 13:48 uur

  situatie is aangekaard op ALV in december. Momenteel wordt hierover volop overleg gevoerd n.a.v. een voorstel van een aantal "coordinatoren". Wellicht binnenkort meer informatie op de site.

Reageer op dit bericht (“Einde aan vrijspelen op zondagmiddag ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)