Badminton Vereniging Almere

BadmintonOverdag op de dinsdagmiddag

Op de woensdagochtend (van 9.00 uur tot en met 11.00 uur) en de dinsdagmiddag (van 13.30 uur tot 15.30 uur) wordt er volop gebadmintond in Sportcomplex De Toekomstgroep in de Almeerse Parkwijk. De woensdagochtend is echter volkomen volgeboekt, daar kan werkelijk niemand meer bij, maar op de dinsdagmiddag is er nog ruimte. Het badmintonnen op de dinsdagmiddag is met name populair bij de 45-plussers en daarnaast is een aantal banen gereserveerd voor de badmintonners met een lichamelijke beperking.

Wilt U informatie over het badmintonnen op de dinsdagmiddag, neem dan contact op met de Almeerse Badmintonlijn en bel Henk Smit, 036-5230549 of reageer via de site.

Reageer op dit bericht (“BadmintonOverdag op de dinsdagmiddag ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)