Badminton Vereniging Almere

5 februari 2006 = Color Holland Jeugdtoernooi Huizen

Zondag 5 februari wordt voor de tweede keer dit seizoen het Color Holland Jeugdtoernooi in Huizen gehouden. Speel je competitie in de derde of vierde klasse of speel je nog geen competitie maar kan je al aardig badmintonnen…dan is dit toernooi uitermate geschikt om eens je krachten te meten met spelers van een andere vereniging. Meestal gaan we met een hele groep naar dit toernooi toe dus ook tussen de wedstrijden door is er voldoende gezelligheid.

Tijdens het toernooi worden er uitsluitend dubbels gespeeld, die door BV Huizen worden samengesteld. Je speelt iedere wedstrijd met een andere partner tegen een andere combinatie in een poule van 10 tot 12 spelers. Doordat men met een zogenaamd poulesysteem werkt, speel je, verspreid over de gehele dag, meerdere wedstrijden.

Het inschrijfgeld bedraagt € 6,50. Hiervoor krijg je een lunch, drinken en een aandenken. Afhankelijk van het aantal deelnemers is de eindtijd om ongeveer 15.00 uur. Inschrijven kan door het sturen van een mailtje naar fred.bron@bvalmere.nl (onderwerp: Color Holland) of zet je naam op de inschrijvingslijst op het prikbord in de sporthal. Inschrijven kan tot uiterlijk zaterdag 28 januari.

Indien je je inschrijft, verwachten wij je op 5 februari om 09.00 u. in ons Sportcomplex de Toekomstgroep. Vandaar vertrekken wij gezamenlijk naar Huizen.

Reageer op dit bericht (“5 februari 2006 = Color Holland Jeugdtoernooi Huizen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)