Badminton Vereniging Almere

Smadelijke 7-1 nederlaag voor Dekker Almere

Dekker Almere heeft zondagavond 29 januari 2006 in Amstelveen tegen Van Zijderveld een smadelijke 7-1 nederlaag geleden. In de eerste competitie helft hadden de Almeerders thuis nog gewonnen van Van Zijderveld maar nu hadden de Almeerders niet veel te vertellen en Van Zijderveld heeft dan ook verdiend gewonnen.

In het mannendubbel traden Jeroen van Moorst en Youri Lapré aan tegen Norbert van Barneveld en Joris van Soerland. Het was zonder meer een spannende pot en de eerste game was voor Dekker Almere met 12-15. De tweede game wonnen de Amstelveners (15-11) en ook de derde van voor Van Zijderveld met 15-9. In het vrouwendubbel worstelden Claudia Saleming en Maartje Verheul tegen Georgie van Soerland en Samantha Barning. De eerste game was voor Van Zijderveld met 15-10 maar de tweede werd op miraculeuze wijze gewonnen door Dekker Almere. Een 14-11 achterstand werd omgebogen tot een 15-17 overwinning. In de derde game waren Verheul en Saleming met 5-15 sterker dan Van Zijderveld.

Yvonne Sie speelde in haar vrouwensingle tegen de Big Boss Liga debutant Iris Tabeling. Speelde Sie zaterdagavond nog een uitstekende partij, zij was tegen Tabeling geen schim van wat zij kan. Tabeling pakte de partij met 11-1 en 11-4. Jeroen van Moorst verging het niet veel beter tegen Lester Oey. Met 15-6 en 15-7 liet Oey er geen twijfel over bestaan wie er beter was. Tim Vaessen knokte in zijn mannensingle tegen Dave Khodabux voor ieder punt maar het was het steeds net niet. De eerste game was voor Khodabux met 15-7. Vaessen won de tweede game met 13-15 en nam in de beslissende derde game een voorsprong van 13-7 om die uiteindelijk nog te verspelen met 15-13. Ilse Vaessen trad in haar vrouwensingle aan tegen Samantha Barning. Vaessen deed haar stinkende best maar dat was deze avond niet voldoende. Barning won met 11-5 en 11-2.

Youri Lapré en Claudia Saleming speelden in hun mix tegen Georgie van Soerland en Norbert van Barneveld. Het werd 9-15 en 6-15 voor Van Zijderveld. Maartje Verheul en Erik Staats namen het op tegen Joris van Soerland en Iris Tabeling. De eerste game wonnen de Almeerders. De tweede game was voor Van Zijderveld met 15-11 en ook de derde game was met 15-10 voor Van Zijderveld.

Dekker Almere mag zijn wonden likken. Na deze tweede speelronden staat Dekker Almere op de laatste plaats in de degradatiepoule en dat had niemand verwacht na een uitstekende eerste competitiehelft waarin de Almeerders de kampioenspoule net aan hun neus voorbij zagen gaan.

Tot nu toe 7 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Staats op 30-01-2006 om 10:07 uur

  Er zijn nog vier wedstrijden te gaan, dus we hebben alles nog in eigen hand. En ook een offday hoort bij de sport.

 2. Suus op 30-01-2006 om 10:08 uur

  Jammer dat het zo gelopen is, maar Team 1, kom op!! De volgende wedstrijden winnen jullie gewoon! Dat vertrouwen heb ik! Gr. Suus

 3. Lida op 30-01-2006 om 11:32 uur

  Kom op Team 1, niet de koppen laten hangen, moed verloren al verloren. De volgende wedstrijden gewoon doen wat jullie moeten doen en dat is winnen!!! Ik vertrouw op jullie.

 4. Roland Branderhorst op 30-01-2006 om 13:04 uur

  Zoals ik uit zeer betrouwbare bron heb vernomen zijn wij de eerste vereniging die, binnen een competitiejaargang , zowel boven als onderaan heeft gestaan.Zoals altijd bij uitersten ligt de waarheid in het midden. Laten we ervoor knokken daar dan ook te eindigen.

 5. John op 30-01-2006 om 20:25 uur

  Helaas kon ik er niet bij zijn gisteren maar toen ik thuis ging kijken op teletexst schok ik behoorlijk, hoe heeft dit kunnen gebeuren mensen.
  Kop op en we gaan er tegen aan en ik zal er zijn om jullie aan te moedigen.

 6. jos op 31-01-2006 om 07:37 uur

  kom op he!! volgende wedstrijd winnen jullie...

 7. Ed van Mierlo op 31-01-2006 om 17:22 uur

  Die volgende wedstrijd is tegen DKC op zondag 12 februari om 14.00 uur en niet op zaterdag 11 februari zoals in de agenda staat.

Reageer op dit bericht (“Smadelijke 7-1 nederlaag voor Dekker Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)