Badminton Vereniging Almere

Leroy Brom drievoudig kampioen (onder de 13) van het Junior Master toernooi in Amersfoort

Tijdens het Junior Master toermooi in Amersfoort was Leroy Brom wederom oppermachtig.

Leroy Brom heeft weer een uitstekend en succesvol badmintonweekend achter de rug. Hij bereikte in Amersfoort 3 finales en wist ook al deze finales in zijn voordeel te beslissen. Wie Leroy goed kent, weet ook dat Leroy op de baan behoorlijk zijn trukendoos open kan trekken. Met een onbewogen gezicht en een hoop schijnbewegingen zet hij zijn tegenstanders aan de kant. In het gemengddubbel had hij een goede partner aan Gayle Mahulette. Samen met haar behaalde hij de succesvolle eindoverwinning in dit toernooi. Met Vincent de Vries behaalde Leroy in het mannendubbel hetzelfde resultaat. Wederom een uitstekend toernooi voor Leroy.

De overige BVA-spelers van dit toernooi

Er was maar een kleine afvaardiging aanwezig van de BV Almere. Ricardo Honing, Nikki van de Ven, Kimberley Klijn, Rinske Deriga, Tessa Putters en Leroy Brom hebben het afgelopen weekeinde de BV Almere vertegenwoordigd tijdens dit drukbezette toernooi.

Nikki kwam in haar single Jasmine Paap tegen. Jasmine is een sterke speelster en Nikki heeft hard gevochten, maar kon niet tegen Jasmine op. Ricardo verloor zijn eerste single, maar wist zijn 2e single te winnen. Dit was niet genoeg om een ronde verder te komen. In het gemengddubbel wisten Nikki en Ricardo niet te winnen en werden uitgeschakeld. Tessa werkte hard in haar damensenkel, maar kon niet winnen van haar tegenstander Louise Emmerich. Nikki en Tessa speelden samen de damesdubbel. Hun tegenstanders waren te sterk en Nikki en Tessa werden uitgeschakeld. Kimberley Klijn wist de eerste twee singles eenvoudig te winnen. In de volgende ronde kon zij niet winnen van haar tegenstander Tamara Werson. Dit was een heel bewogen partij waar de spelregels niet geheel eerlijk werden uitgevoerd door Tamara. Rinske wist (door de eerste twee singles te winnen) de kwartfinale te bereiken. In een spannende driesetter trok Rinske net aan het kortste eind. Ook deze partij was zeer bewogen omdat haar tegenstander meer dan de toegestane tijd de tijd nam om de service te ontvangen en de service te spelen. Eigenlijk te laat besloot de referee pas aan het einde van de 3e set in te grijpen en haar tegenstander te berispen.

Rinske en Kimberley bereikten met hun vrouwendubbel de kwartfinale. In een spannende driesetter, waarin door Rinske en Kimberley hard werd gevochten, wisten hun tegenstanders de winst naar zich toe te halen. Rinske behaalde samen met haar partner Edward Tan de kwartfinale in het gemengddubbel. Dit werd wederom een driesetter die door de tegenstanders werd gewonnen.

Leroy van harte gefeliciteerd met je behaalde resultaat en zet hem op tijdens het Junior Master toernooi in Almere op 11 en 12 maart.

Net als bij het 1ste team zouden de jeugdleden het erg leuk vinden, als er vele supporters tijdens het toernooi in Almere aanwezig zouden zijn om hun aan te moedigen.

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Staats op 26-02-2006 om 20:47 uur

  Beste Leroy,

  Wij zijn trots op onze grote kleine man!

 2. dennis van bekkum op 26-02-2006 om 21:05 uur

  leroy heeft gewonnen omdat ik geteld heb, hahah, neej, hij is 'de meester' aan het net, en er zaten een paar hele mooie ballen tussen, gefeliciteerd lala

 3. Don en Gita op 26-02-2006 om 21:25 uur

  Hey kleine Brommetje!!! gefeliciteerd met je overwinningen!!!!!! Sorry dat we niet konden toeschouwen!!! We zien elkaar weer snel kleine topper!!!
  Liefs Don en Gita

 4. tom ruyter op 26-02-2006 om 21:41 uur

  hey Lee!
  Gefeliciteerd, TOPPIE hoor!

 5. Rinske op 27-02-2006 om 20:57 uur

  Lee, nog een keer van harte gefeliciteerd ! Het was hartstikke gezellig het weekend met iedereen daarow ! hoop dat almere toernooi net zo gezellig word ! kusjee rinskee

Reageer op dit bericht (“Leroy Brom drievoudig kampioen (onder de 13) van het Junior Master toernooi in Amersfoort ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)