Badminton Vereniging Almere

Badmintonhappening groot succes

Op zondagmiddag 26 maart 2006 speelden in Sportcomplex De Toekomstgroep te Almere, Dekker Almere tegen DKC en Van ZIjderveld tegen Slotermeer de laatste speelronde in de degradatiepoule. Het was zonder meer een groot succes gezien de vele toeschouwers die op het badmintongebeuren afkwamen. De wedstrijd Dekker Almere tegen DKC trok het meeste publiek, zo'n 250 toeschouwers maar ook de wedstrijd Van ZIjderveld tegen Slotermeer kon rekenen op zo'n 75 toeschouwers.

Het was nog wel even een hele organisatie voor de vrijwilligers van BV Almere want de jeugd van Almere en enkele andere verenigingen speelden de zogenoemde champions league, een beginnerscompetite voor jeugdspelers die nog nimmer competitie hebben gespeeeld. Deze wedstrijden waren maar net klaar om 13.45 uur. Toch kon er om 14.15 uur gestart worden met de gezamenlijke line up van alle vier de verenigingen en dat was op zich toch enigszins een indrukwekkend moment. De supporters van de vier verenigingen schreeuwden, trommelden en klapten tot het een lieve lust was en dat kwam de sfeer alleen maar ten goede.

Line up vier verenigingen

Wanklanken waren er niet of nauwelijks. Er werd afscheid genomen door de DKC-aanhang van Dennis van Daalen de Jel. Dennis speelt volgend seizoen bij Van Zundert Velo. Het Almerepubliek nam afscheid van Claudia Saleming, de golden game queen, die volgend seizoen bij Smashing gaat spelen in team 2.

Het bestuur van de BV Almere bood alle sponsors van BV Almere en de bestuursleden van de vier verenigingen een Indisch buffet aan, verzorgd door Toko SIndjaja, één van de sponsors van BV Almere.

Buffet team 1

Er gingen stemmen op bij het aanwezige wedstrijdwezen van de NBB om ieder jaar de competite op deze wijze te laten eindigen, want het was zonder meer een zeer geslaagde badmintonhappening.

Tot nu toe 12 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Staats op 26-03-2006 om 20:59 uur

  Namens het bestuur bedank ik alle vrijwilligers die het mogelijk hebben gemaakt dat deze happening een succes is geworden!

 2. claudia op 26-03-2006 om 21:10 uur

  Mensen bedankt!!!!

 3. Henk Mostert op 26-03-2006 om 23:04 uur

  Het was een fantastische happening waarbij van elke moment genoten werd. Witte pilletjes voor onder de tong waren op sommige momenten niet aan te slepen, maar ook dat hoort er in zo'n wedstrijd gewoon bij. Het enige minpuntje was dat ondanks mijn oproep op de site het bij het opruimen wederom de "ouwe lullenshow" werd.
  Ondanks dat er veel jongere mensen in de hal waren, die zonder betaling van een geweldige wedstrijd konden genieten, waren het, op 1 uitzondering na, weer die ouwtjes van boven de zestig die moesten zorgen dat de boel werd uitgeruimd en dan voel ik mij na een geweldige middag en een buffet achteraf toch een beetje triest.
  Maar ik blijf hopen dat de jongere garde volgend seizoen wel met een "paar mensen" aanwezig zijn om te helpen met op en afbouwen.

 4. Krijn op 27-03-2006 om 11:48 uur

  Achter de bar stond de jonge garde gelukkig wél keihard te bikkelen. Bedankt Edwin, Marco, Mariska, Sharon en graag gedaan!

  Henk, weet je zeker dat die witte pilletjes van je niet als pepmiddel voor het op- en afbouwen gebruikt worden? Je hebt het er zo vaak over; daar moet haast meer achter zitten :)

  Overigens is door het bestuur (Cock; daar zit jij jammer genoeg niet meer in) niet aan alle sponsoren een buffetje aangeboden. Mede daardoor heb ik amper geslapen vannacht :)

 5. John op 27-03-2006 om 13:34 uur

  Krijn zal ik een slaatje voor je meenemen.

 6. Krijn op 27-03-2006 om 14:48 uur

  Heel graag John :) Waar spreken we af? Bij dat koelkastje in je achterbak op de parkeerplaats? ;)

 7. Cock op 27-03-2006 om 15:25 uur

  Krijn, as vrijdag is het eerste biertje van mij.

 8. Krijn op 27-03-2006 om 16:32 uur

  Cock, ik heb zelf bardienst vrijdag, dus ik ga vanzelfsprekend aan de Fristi ;)

 9. Lida op 27-03-2006 om 19:37 uur

  Ja Krijn, je hebt gelijk dat de jonge garde keihard heeft staan bikkelen achter de bar en in de keuken. En het is nog een latertje geworden ook, maar daar hebben jullie niet zo'n moeite mee, lijkt het.
  In ieder geval wil ik allen bedanken die zich hebben ingezet achter de bar en/of zich hebben ingezet met op- en afbouwwerkzaamheden om deze middag tot een succes te maken.

 10. Cock op 27-03-2006 om 22:41 uur

  Krijn, donderdag ben ik ook al in hal (wanneer niet eigenlijk). Als we elkaar dan zien is het eerste biertje voor mij. Geldt trouwens ook voor de rest van de kantinecrue.

 11. Mariska op 28-03-2006 om 09:11 uur

  Lekker Cock,
  roseetje on the rocks in een Coeberghglas!

 12. Krijn op 28-03-2006 om 10:56 uur

  Is er nog rosé over dan? :+

Reageer op dit bericht (“Badmintonhappening groot succes ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)