Badminton Vereniging Almere

Henk Smit en kantoor

Henk Smit gaat met vakantie en wat nu.

Henk Smit gaat met vakantie van 5 juni t/m 9 juli en voor iemand die zo hard werkt voor en veel doet voor de vereniging en stichting is deze vakantie van harte gegunt, doch ik zoek nog iemand die een aantal uren per week bereid is om het kantoor te bemannen of bemensen.

Als je toevallig niets om handen hebt en je jezelf toch enigzins nuttig wil maken dan hoor ik gaarne van je. Mail even naar henk.mostert@planet.nl of bel even naar Henk Smit.

Wie durft.

Sportieve groeten van Henk Mostert

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. liesbeth deriga op 24-05-2006 om 10:08 uur

  Hoi Henk,

  Fijne vakantie toegewenst.

  Liesbeth

 2. Ernst op 24-05-2006 om 11:19 uur

  He die Henk,
  Ik heb je verlofkaart nog niet gezien. Dus over je vakantie moeten wij nog even praten.

  Nee hoor, lekker genieten en nog een prettige vakantie.
  Wij zien elkaar, groetjes Ernst

 3. Cock op 24-05-2006 om 15:48 uur

  He Henk,
  als ik de weken goed tel, ga je 5 weken met vakantie. Kan ik ook solliciteren bij BVA voor een baantje, vakantiegeld voor 5 weken lijkt me ook wel iets.

  Goeie vakantie Henk, en goed uitrusten want volgend jaar moet je erg scherp zijn met lijnrechteren.

 4. Mariska op 24-05-2006 om 21:26 uur

  Henk, je mist de vrijwilligersdag! Dat kan toch niet. Kom maar een weekje eerder terug met die rijdende slaapplek van je.

 5. Henk Smit op 28-05-2006 om 21:09 uur

  Cock, Als ik het goed lees wil je graag solliciteren bij de BVA. Alleen ben ik niet in dienst van de BVA. Als je een lange vakantie wilt hebben, kan je beter bij de BSAO solliciteren. Dat ik 5 weken op vakantie ga heeft te maken met Margriet. Zij heeft een goede baan en heeft nu jaarlijks 12 weken vrij. Daarom gaan we nu 5 weken weg en hebben we een paar weken voor wat skiwerk. Natuurlijk laat zij mij kiezen, of met haar op vakantie of alleen op vakantie. Cock, wat zou jij dan doen???

  Mariska, jammer dat ik de vrijwilligersdag moet missen. Die keus heb ik echter vrijwillig gemaakt.

  Verder wens ik iedereen een fijne vakantie toe.

Reageer op dit bericht (“Henk Smit en kantoor ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)