Badminton Vereniging Almere

Nieuwsberichten per e-mail

Aangezien heel wat mensen de weg naar RSS feeds nog niet gevonden hebben, kunnen nieuwsberichten nu ook via e-mail ontvangen worden.

Dit werkt iets anders dan de nieuwsbrief die we lange tijd gehad hebben. De nieuwsbrief werd (meestal) op een vast tijdstip verstuurd. Hierin stonden dan de intro's van de laatste berichten. De nieuwe service controleert eenmaal per uur of er nieuwe berichten op de site staan (via de RSS feed). Als dit het geval is, wordt er naar alle e-mailadressen in de lijst een mailtje met de titel en de intro van het bericht verstuurd. Als er op één dag dus drie berichten op de site verschijnen, zullen er ook drie e-mails verstuurd worden.

RssFwd

Deze service wordt gratis verzorgd door RssFwd. RSS is een standaard van tekst opmaken. Sinds december 2005 maakt bvalmere.nl gebruik van deze techniek (voor de nieuwsberichten en de laatste reacties). Voor iedereen die nog geen RSS-lezer gebruikt, is deze e-mail service een handige tussenoplossing.

Lees meer over RSS of meld je aan voor de nieuwsberichten per e-mail.

Hopelijk is dit voor een aantal mensen weer een praktische toevoeging.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Leonie H. op 11-05-2006 om 09:44 uur

    Ik kan de weg al niet vinden om een oproepje te doen dus dan maar zo: heeft iemand ongeveer 2 weken geleden (woensdag 26 april) een sleutelbos gevonden? Er hangt een rode, en een blauwe sleutel aan en een gewone sleutel.

Reageer op dit bericht (“Nieuwsberichten per e-mail ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)