Badminton Vereniging Almere

De nieuwe kleurindeling

Ja zeker, de nieuwe indeling van de kleurgroepen is ook klaar. Kijk vast op de site bij de nieuwe trainingstijden en de kleurindeling wanneer je het komende half jaar gaat trainen. De eerste zaterdag is 16 september, de eerste maandag is 4 september.

Helaas zal het moeilijk worden om te wisselen van groep, omdat alle groepen vol zitten. Kan je absoluut niet op de tijden van een bepaalde groep, probeer dan eerst zelf met iemand te ruilen, maar geef dat wel door aan Kees Otten: kees.otten@bvalmere.nl. De indeling is te bekijken onder Jeugd. Je krijgt ook nog een schriftelijke bevestinging van de indeling.

Alvast veel plezier het komende seizoen.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Fleur op 18-07-2006 om 17:46 uur

  hoi Kees
  Is het mogelijk dat Fleur Duyser de trainingstijden gaat ruilen met Tino Hinke dan komt Tino namelijk bij zijn zus Danja dit is in overleg met hun moeder hoor ik het spoedig alvast bedankt Fleur staat blauw 3 en Tino onder blauw 2. volgens mij staat jou email adres niet goed op de side, vandaar op deze manier.

 2. Fleur op 18-07-2006 om 21:58 uur

  Oh, sorry voor de spelfout! voor de diudelijkheid: ik bedoelde SITE natuurlijk!
  Het komt vast door de hitte! (haha) :) :D

 3. Kees op 19-07-2006 om 16:41 uur

  Fleur, ik heb het veranderd. Ik neem aan dat Tino ook accoord is? Het emailadres klopt wel!

Reageer op dit bericht (“De nieuwe kleurindeling ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)