Badminton Vereniging Almere

Van de voorzitter

Formeel is het seizoen 2006/2007 al op 1 augustus 2006 begonnen voor onze vereniging. Het boekjaar van de vereniging loopt immers van 1 augustus tot en met 31 juli van enig jaar, maar echt gestart gaat er weer worden op 4 september 2006, als de deuren van Sportcomplex De Toekomstgroep definitief open gaan en de badmintonners er weer tegen aan kunnen.

Ongetwijfeld heten we ook dit seizoen weer een aantal nieuwe leden welkom, de ervaring leert dat de eerste weken van een nieuw seizoen zich zo maar 50 tot 100 nieuwe (jeugd)leden aanmelden. Dat is een goede zaak en dat moeten we er vooral in houden. Maar we hebben niet alleen nieuwe leden, wij hebben ook een aantal nieuwe trainers, te weten Suzanne Mulkens, Bas van Os, Emmy Vlaar en niet te vergeten Yunyong Wu.
Een groot aantal wedstrijdspelers heeft al kennis gemaakt met de nieuwe trainersstaf, die onder leiding staat van de technisch coördinator van de vereniging Chris Vlaar, en de spelers zijn zonder meer enthousiast. Yunyong weet trouwens niet alleen wat training geven is, ook als speler heeft hij een fraai visitekaartje afgegeven door het Satellitetoernooi in Gorredijk te winnen in het mannenenkel. In de finale won Wu met 21-6 en 21-15 van Rune Massing. Schitteren deed daar trouwens ook Yvonne Sie die daar samen met Lisa Malaihollo het vrouwendubbel won door in de derde game nipt te winnen van het duo Karina de Wit en Betty Krab (22-20). Mooie resultaten zo aan het begin van het nieuwe seizoen.

Een nieuw seizoen waarin de Badminton Vereniging Almere, meer dan in het verleden, de samenwerking zal zoeken met anderen. En daarbij moeten we onder meer denken aan een intensieve samenwerking met de gemeente Almere en Almeerse onderwijsinstellingen op het gebied van de breedtesport. Ook zal er nadrukkelijk worden samengewerkt met de Nederlandse Badminton Bond teneinde in Almere bondstrainingen te laten plaatsvinden en het ziet er naar uit dat dit zal lukken. En laten we onder dit kopje vooral de samenwerking met de IBAN niet vergeten. De IBAN, van de initiatiefnemers Paul Leenders en Roland Branderhorst, heeft de afgelopen maanden flink aan de weg getimmerd en het eerste cursusjaar begint eveneens op de 4de september in Sportcomplex De Toekomstgroep. In de week daarvoor organiseert de IBAN een Summerschool van één week waar de training verzorgd wordt door Emmy Vlaar en Yunyong Wu en ook de Summerschool vindt plaats in Sportcomplex De Toekomstgroep.

Zo vlak na het begin van het nieuwe seizoen wijs ik U er nog even op dat het bestuur nog een aantal vrijwilligers vacatures heeft openstaan. Zo zoekt Ernst van Stenus, de manager van team 1, nog een aantal vrijwilligers die willen helpen met het op- en afbouwen van de arena bij de zeven thuiswedstrijden en is de sponsorcommissie nog altijd op zoek naar iemand die de database van sponsors up to date wil houden. Laat even van U horen en ondersteun Uw vereniging.

Namens het bestuur wens ik U allen een sportief en gezellig badmintonseizoen 2006/2007!

Henk Staats

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. housiaux op 10-08-2007 om 16:23 uur

    je cherche des clins d'oeil !!!

  2. Henk Staats op 11-08-2007 om 11:27 uur

    Wat deze Fransman in een oogwenk zoekt is mij nog even een raadsel.

Reageer op dit bericht (“Van de voorzitter ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)